2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم حق با کیه

71 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید میشه نظر بدین راهنمایی میخواستم من خیلی وقت پیش عقد کردم بعد اون زمان بشدت خجالتی بودم صیغه نشدیم خانواده گفتن برین خودتون آزمایش فاصله خواستگاری تا عقدمون یک هفته ام نبود و مراسم بله برون و جشن بعد عقد بودش واسه لباس عقد بدون اینکه بگن منو بردن بیرون یهو گفتن که بریم لباس عقد بخریم و من موندم تو خجالت و لباس قشنگی گرفتن اما من انتخابش نکردم و این موند رو دلم بدون مادرم منو بردن بدون گفتن محضر خانواده انتخاب کردن بجز حلقه طلا همه چیو بعد عقدمدکلی مشکل فرهنگی داشتیم خیلی تفاوت داشتیم کلیم مالمون رفت بخاطر خانواده اش کارشون جدا کرد حتی پول یه شارژ نداشتیم نمی‌داشت کار کنم با هزار سختی کار راه انداخت خودش میخواد عروسی بگیر تو همه چی باز دخالت رفته بدون من تالار گرفته شما بودین ناراحت نمیشدین؟ بازم با نظر خانوادش

از همون اول نباید زیر بار میرفتی

باید خجالت رو میدذاشتی کنار میگفتی خودم باید انتخاب کنم

میگفتی هروقت خواستی کاری کنی باهام مشورت کن من سیب زمینی و هویج نیستم کنارت

تا به روحیه ات خو بگیره

از همون اول نباید زیر بار میرفتیباید خجالت رو میدذاشتی کنار میگفتی خودم باید انتخاب کنممیگفتی هروقت ...

اینو گفتم بدون عصبانیت میگه میرینی تو بهترین روز زندگی آدم دلم خیلی شکست همه چیو با نظر خانوادش میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ناراحت میشدم خب بهش میگفتی باهاش حرف بزن البته من برام تالار و اینا مهم نبود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا ناراحت میشدم خب بهش میگفتی باهاش حرف بزن البته من برام تالار و اینا مهم نبود

برا منم مهم نیست ولی میبینم با حرف دیگران پیش می‌ره من دندونم یکساله خرابه نرفتم درست کنم تمام طلاهامو فروختم با هزاران زجر و خرج نکردن و مسافرت نرفتن و بیرون نرفتن دارم می‌سازم فقط بریم سر زندگیمون زنگ زدن مادرتو ببر دندون پزشکی من ساختم الان داره پول میاد دستش یکی دیگه نظر بده اینم از عروسیمون دام میسوزم

اینو گفتم بدون عصبانیت میگه میرینی تو بهترین روز زندگی آدم دلم خیلی شکست همه چیو با نظر خانوادش میکن ...

بچه ننه ست، پررو هم هست

من بودم دعوا میکردم درست نمیشد میکشیدم کنار

با همین روال احمقانه اش بخواد بره جلو بیچاره ای

بچه ننه ست، پررو هم هستمن بودم دعوا میکردم درست نمیشد میکشیدم کناربا همین روال احمقانه اش بخواد بره ...

میخواد منو ببره خونمون از خونشون مادرش میاد جلو ماشین منم ببر خسته شدم من فقط شریک بی پولیاشم

برا منم مهم نیست ولی میبینم با حرف دیگران پیش می‌ره من دندونم یکساله خرابه نرفتم درست کنم تمام طلاها ...

به نظرم با مشورت یه مشاور به مرور بتونی تاثیر خانواده اش کم کنی من خودم تو عقد این مشکل داشتم الان 8 ساله ازدواج کردیم با کار هایی که مشاور گفت خیلی بهتر شده دیگه تو همه کاراش اولین نفر با من مشورت میکنه و منو مشاور خودش میدونه درحالی که قبلا برعکس بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرم با مشورت یه مشاور به مرور بتونی تاثیر خانواده اش کم کنی من خودم تو عقد این مشکل داشتم الان 8 ...

مردا خودشون باید از اول این شعور رو داشته باشن که ازدواج میکنن دیگه خیر سرشون زندگی تشکیل دادن و اولویت اول همسره

ولی تو ایران گند میزنن خیلیاشون. مرد بزرگ آخه اینقدر بچه سال و کم فهم و شعور؟ همه چیزو باید یادشون بدن!

مردا خودشون باید از اول این شعور رو داشته باشن که ازدواج میکنن دیگه خیر سرشون زندگی تشکیل دادن و اول ...

ندارن دیگه متاسفانه وقتی ندارن باید با کمک یه مشاور یادشون داد نمیشه تا تقی به توقی خورد ادم جدا بشه که