2777
2789

من خیلی کاربرا میشناسم دو تا کاربری دارن با یکی بعضی مشکلات رو میگن با یکی چیزای شخصی میگن با یکی هم چیزای مثبت

چرا فکر میکنین دروغه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

از نظر دروغ و این چیزا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر دروغ و این چیزا

دروغ چرا

شاید واقعا دروغ نباشه 

با یه کاربری بعضی مسائل رو میگه با یه کاربری دیگه بقیه ماجرا

برای اینکه شناسایی نشن یخورده تغییر توش هس

منم دوتا کاربری دارم

ولی همش درباره بارداری حرف زدم و خیال بافی ام نکردم

عیب اینه مردمو‌ بازی بدی

عیب اینه تث این شرایط که هرکسی یه غصه ای داره مردمو با داستان دروغین زندگیت غصه دار تر کنی

چند تا کاربری همزمان ممنوعه البته برای من و چند نفر دیگه نه بقیهاینکه با هر کاربری یه قصه بگی و مردم ...

چرا برا شما و چن نفر دیگه ممنوعه ولی واسه بقیه ن؟ الان ریاست گروه دست شماس؟😂😐حس میکنم واقعا یسری راس میگن اپرای واقعی تو نیستی یجوری گنده حرف میزنی و میخوای بگی شخص خاصیم من

..

چند تا کاربری همزمان ممنوعه البته برای من و چند نفر دیگه نه بقیهاینکه با هر کاربری یه قصه بگی و مردم ...

من خودم قبلا یه کاربری معروف داشتم اصلا دوست نداشتم با اون مشکلاتم رو بگم  

دروغی هم در کار نبود  البته الان تعلیقه

دروغ چراشاید واقعا دروغ نباشه با یه کاربری بعضی مسائل رو میگه با یه کاربری دیگه بقیه ماجرابرای اینکه ...

این یه خورده تغییر توش نبود 

علنا دوجور داشت رفتار میکرد 

با یه اکانت گوگولی و با سواد و مجرد

با یه اکانت داستان فیک مادرشوهر خوارشوهر

میگن با یه کاربری جریان های متاهلی و زندگی مشترک رو تعریف میکرده و با یه کاربری از جدایی و مجردی میگ ...

اگه اونجوره که دیگه هیچی 

رسما سرکاری بوده 

دوستانی که نمیدونن تاپیک اخر ایلدا صفحه ۶ به بعد بخونین

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرا برا شما و چن نفر دیگه ممنوعه ولی واسه بقیه ن؟ الان ریاست گروه دست شماس؟😂😐حس میکنم واقعا یسری ر ...

نه صرفا تجربه ام رو میگم 

من یه کاربری دارم

وقتی این کاربری تعلیق بود چند سال قبل یه کاربری زدم نی نی یار ۳ اومدن گفتن کاربرا اعتراض کردن که دو تا کاربری داری 

و تعلیق کردن

در حالی که همزمان نبود

وقتی کاربری اوپرا امسال باز شد خودم گفتم خربوریدان رو تعلیق کنن ولی بازم خیلی ها بهم گیر دادن که چرا دو تا کاربری داری 

بنده سر اینکه گفتم سایه نی نی یارا سنگین شده یک هفته تعلیق شدم

همزمان با من کاربری که بهم فحش جنسی واضح داده بودن هم یک هفته تعلیق شدن

اوپرای واقعی نمیدونم کیه که ازش حرف میزنید ولی من با همین کاربری بودم و هستم و همیشه کسانی مثل شما بوده اند که از هر حرفم یه داستان دربیارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی