جومونگ_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1385 عنوان او تپش پر حرارت قلب من در هوای منجمدِ برفی بود 136 بازدید | 5 پست - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛ 1403/11/30 | 21:48 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dr_lamp عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 347 جومونگما عاشق گشتعاشق سوسانو دربار گشتسوسانو از دربارِ چوسانو
جومونگ_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1385 جومونگما عاشق گشتعاشق سوسانو دربار گشتسوسانو از دربارِ چوسانو سوسانو محل صگ بم نزاش بیبی😂 - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
جومونگ_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1385 منم بگم؟چشمانش تابستان اهواز بودو دل من پیکان بی کولر هعی چی بگم لیاقت چشماشو نداشتم🥲 - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
جومونگ_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1385 وارد تله های ذهنی عاشقی نشین مهربان جانم ... ذهنم صد بار به قلبم گف دیدی چیشد؟!🥲 - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛