2777
2789
عنوان

ام آر آی از لگن در پریودی

125 بازدید | 7 پست

بچه ها مشکلی داره؟؟

من کیست آندومتریوما دارم فردا میخوام برم ام آر آی از لگن که خیالم راحت شه ولی امروز پریود شدم

به سختی نوبت گرفتم

بنظرتون مشکلی داره برم؟یا نه؟

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم زنگ بزن مرکزی ک نوبت گرفتی بپرسچرا میخای ام ار ای بگییری موقع پریودیهات درد شدید تو ناحیه ل ...

بابام به یکی از آشناهاش گفته بود نوبت بگیره الان نمیدونم باید ب کی زنگ بزنم و چیکار کنم

نه من زیاد درد ندارم ولی کیستم درد میکنه ضعف تو ناحیه پاهم دارم

بعد بخاطر اینکه کیستم از نوع شکلاتی یا همون آندومتریوماس استرس دارم که نکنه لگنم درگیر آندومتریوز باشه

شما درد لگن دارید موقع پریودی؟

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
بابام به یکی از آشناهاش گفته بود نوبت بگیره الان نمیدونم باید ب کی زنگ بزنم و چیکار کنمنه من زیاد در ...

بله بسیار زیاد اتفاقا این روزا داشتم فک میکردم ک بگم دکتدم ام ار ای بنویسه شاید اندومتریوز داشته باسم ... 

از نت به مراکز ام ار ای زنگ بزن بپرس بگو واسه لگن پریود باسم مشکلی نیس

بله بسیار زیاد اتفاقا این روزا داشتم فک میکردم ک بگم دکتدم ام ار ای بنویسه شاید اندومتریوز داشته باس ...

خدانکنه انشالله که درگیر آندومتریوز نشده باشی

واسه منم دعا کن خیلی میترسم

باشه عزیزم خیلی ممنون