2777
2789
عنوان

حس ششم به منم کمک کنه

117 بازدید | 28 پست

انقدر داغونم که فقط منتظر ی نشونم

ی بچه دارم اما دلم ی بچه دیگه هم میخواد

تو این چند ماه ی سقط و ی خارج رحمی داشتم که صدای قلبشم شنیدم بعد همون لحظه رفتم واسه عمل دراوردنش

حالا حس ششمی ها بگید من سال دیگه باردار میشم ی بچه سالم گیرم میاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا و‌با نذری که میکنید حاجت روایی میفته براتون و این سختیایی دو حاملگی ماموفقتون جبران میشه ...

درمورد زندگیم چی حس می‌کنی خوب میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
درمورد زندگیم چی حس می‌کنی خوب میشه

دختر صبوری هستید و با تموم سختیایی که میکشید باز خودتونو نباختید و قلب مهربونی دارید 

خدا خیلی انفاقات قشنگی میخواد تو زندگی براتون رخ بده اما اول باید یکم سختی بکشید ببینه لایقید یا نه که لایقید و صبر زیادی دارید

دختر صبوری هستید و با تموم سختیایی که میکشید باز خودتونو نباختید و قلب مهربونی دارید خدا خیلی انفاقا ...

به نظرت رابطم با نامزدم خوب میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
دلخوری بینتون پیش اومده و مقصر بوده!؟یا سردی دیدید

سرد شده و دلخوری پیش اومد الان هر دوتامون قهریم 

دختر صبوری هستید و با تموم سختیایی که میکشید باز خودتونو نباختید و قلب مهربونی دارید خدا خیلی انفاقا ...

به نظرت تا کی باید صبر کنم هنوز خیلی مونده

درست میشه عذر خواهی میکنه ازت قشنگم

من یه بار پیام دادم بهش ولی درست حرف نزد دیگه الان چند روز هیچ پیامی نمیده 

حسش بهم چیه چه فکری درموردم میکنه 

من یه بار پیام دادم بهش ولی درست حرف نزد دیگه الان چند روز هیچ پیامی نمیده حسش بهم چیه چه فکری درمور ...

دلخوره رفع شه خودش میاد 

دوستون داره و فک میکنه شریک زندگی خوب و‌مادر خوبی میشید