2777
2789

خانوما من الان ۸ هفته هستم ولی رشد جنین تو شش هفته متوقف شده یه هفته هست خونریزی دارم ولی درد شدید فقط یه روز به مدت نیم ساعت گرفت ولی بعد اون باز درد دارم سقط هم نکردم نمیدونم دیگ چکار کنم پیاده روی کردم ورزش کردم بپر بپر کردم زعفران اسفند و گل گاو زبان و اویشن خوردم ولی هیچ بعد از امروز صبح تو واژنم و مقعدم زیر شکمم تیر میکشه میشینم رو توالت ايرانی میخام بمیرم از درد چکار کنم زودتر تموم شه دکترمم میگ طبیعی سقط کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ هفته و ۵ روز رفتم قلب بچه تشکیل شده بود

دیروز بهم ی خبر بد رسید

یکی از فامیلای درجه یکم فوت کرده

من خیلی شوکه شدم و حالم بد شد

حالا از دیروز زیر دلم درد میکنه

حساسیت سینه هامم از بین رفته

میترسم کاریش شده باشه بچه😭

برم سونو؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۶ هفته و ۵ روز رفتم قلب بچه تشکیل شده بوددیروز بهم ی خبر بد رسیدیکی از فامیلای درجه یکم فوت کردهم ...

برو عزیزم استرس نداشته باش این استرس بدتره ببین من فقط اینو میدونم اگه اون بالایی بخواد هیچیش نمیشه انشالله ک بچه شما سالمه 

اون چه دکتر احمقی که بعد یه هفته میگه طبیعی سقط کن عزیزجان برو کورتاژ کن تا بیشتر درگیرت نکرده .چرا ...

چمیدونم احمق میگ طبیعی سقط کن پدرم در اومده هرچی بوده خوردم ولی هیچ مل سنگ چسبیده

چمیدونم احمق میگ طبیعی سقط کن پدرم در اومده هرچی بوده خوردم ولی هیچ مل سنگ چسبیده

منم برای  جنینم این اتفاق افتاد چندروز طول کشید دل دردهای وحشتناک میگرفتم رفتم دولتی گفت دوتا سونو نامه از دوتا متخصص بیار تازه باقرص سقط کنی.مستقیم رفتم خصوصی بدون حرفی بستری کرد وکورتاژ شدم .زیاد طول بکشه عفونت می کنه خطرناک میشه