2777
2789

با دوست دوستم بیرون بودیم 

گفت از نامزدش جدا شده نامزد یعنی بعد خواستگاری بعد الان بدون اطلاع خانواده ها هنوز در ارتباط هستن 

علت جدایی شون مشکلات خانواده ها بوده 

منم با خواستگارم به همین دلیل جدا شدیم 

ما چندین ماه در ارتباط بودیم ولی با اولین مشکل

انقد راحت رفت 😁

اولش میگفتم یعنی بر میگرده چی میشه ولی کلا مشتاق برگشتش نبودم 

خدا رو شکر هم میکنم که نشد 

ولی وقتی این دختر و رفتار وابستگی و میزان دوست داشتن نامزدش رو دیدم

راستش برای خودم ناراحت شدم نه اینکه غصه بخورما ولی حس بدی بود کلا نمیدونم می‌فهمید منظورمو یا نه ...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698 🦊 ناشناس

من که خداروشکر میکنم یه سریا از زندگیم رفتن 

وگرنه موقعیت های خوبمو از دست میدادم 

ببین الان فکر میکنی باخت دادی درحالی تو بردی خودت نمیدونی زمان بهت نشون میده

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست تون دارن اشتباه می‌کنن و به خودشون و خانواده شون بی احترامی میکنه از اینجور افکارها هم دور بشین چون افکار ها اشتباه پیش میارن که آسیب ها همراه داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من که خداروشکر میکنم یه سریا از زندگیم رفتن وگرنه موقعیت های خوبمو از دست میدادم ببین الان فکر میکنی ...

نه نه منم خدا رو شکر میکنم حس باخت ندارم 

حس بدی که دارم اینکه چرا اون انقد راحت رفت حیفم میاد از زمانی که صرفش کردم

نه نه منم خدا رو شکر میکنم حس باخت ندارم حس بدی که دارم اینکه چرا اون انقد راحت رفت حیفم میاد از زما ...

دیگه درس عبرت شد برات 

به زمان از دست رفته فکر نکن اون برنمیگرده

به آینده فکر کن 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
نه نه منم خدا رو شکر میکنم حس باخت ندارم حس بدی که دارم اینکه چرا اون انقد راحت رفت حیفم میاد از زما ...

مشخصه شما خانم قوی و عاقلی هستین مراقبت باید بکنید کلا نسبت به انتخاب های دوستان و رفت امدگردن هاتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مشخصه شما خانم قوی و عاقلی هستین مراقبت باید بکنید کلا نسبت به انتخاب های دوستان و رفت امدگردن هاتون

درسته باید دقت کرد تو رفت و آمد ممنونم عزیزم