2777
2789
عنوان

میخوام پوستمو بسوزونممم

178 بازدید | 22 پست

حالم خیلییی بده 4روزه ابله گرفتم الان چرکییی بد شدن خشکم نشدن من یه لکه روی پوستم نبود بخدا الان اینا اینجورین پوستمم روشنه نمیدونم چیکارکنم حالم خیلی بده 

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

دست نزن بهشون

چند روز ک گذشت از قرمزی در اومدن ترمیم کننده خوب بگیر

۲ بار در روز بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی پوستم حساسه امسال بهار آبله گرفته بودم ردشون موند جاشون سوراخ شد خیلی ناراحت بودم ولی الان همینجوری در حال ترمیم شدنه خودشون 

دیگ بهشون فکر نکردم، دیدم اصن ردشون نیستن

لکه شون کامل میره عزیزم ؟؟

اره خیالت راحت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مگه خودت فقط آبله گرفتی تو دنیا؟ دوره داره دیگه دورش باید بگذره پوستمو بسوزونم چیه

اخه خیلیی حالم بده تو باشگاه همه پوستشون خوب من همیشه بهترین چیزارو برای پوستم میگرفتم حالا اینا لکه شن بعدا چیکار کنممم

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
اخه خیلیی حالم بده تو باشگاه همه پوستشون خوب من همیشه بهترین چیزارو برای پوستم میگرفتم حالا اینا لکه ...

حالا که شما متخصص پوستی میشه به من حقیر هم کمک کنی یه ضد جوش خوب بخرم؟🥲😂❤️

چند سالته؟ 

درک میکنم واقعا حس بدیه من پارسال تو سی و هفت سالگی از پسرم. گرفتم صورتم پرررر شده بود داشتم میمردم. اونم منی که این همه سال یه جوش یا لک نداشتم. دوره اش که گذشت جای پنج تاش موند رفتم دکتر گفت تا یک سال ترمیم میشن و الان فقط جای یکیشون مونده که باهاش مشکلی ندارم