2777
2789
عنوان

دلم خنک شد بالاخره

60 بازدید | 3 پست

بعد از لو رفتن خیانتش قول داده بود جبران کنه،  میگفت اشتباه کردم همه جوره جبران میکنم....  

دو ماه خودشو گرفت، بعدش شد بداخلاق تر و بددهن تر از قبل. 

عصبی و پرخاشگر....  انگار شیطون توی وجودش راه میرفت.  

روزهای آخر هرچی تونست تحقیرم کرد و توهین و بی احترامی بیشتر از همیشه. 

یه روز بین دعوا گفت فکر کردی چون یه اشتباهی کردم دیگه.........  

وقاحت تا کجااااا

چندروز بعد،  یه شب خودم دهان باز کردم بهش گفتم چقدر نفرت انگیزه و ازش بدم میاد، کلی توهین و بددهنی کرد و پاشد رفت بیرون از خونه.  فکر میکرد وقتی برگرده میتونه بازم بددهنی کنه و با اون چهره شیطانیش داد بکشه سرم.  

اما وقتی برگشت من دیگه نبودم،  دم صبح رفته بودم....  زنی که ده سال خیلی چیزارو تحمل کرد و یکساعت قهر نرفت خونه باباش،  اینبار رفته بود به قصد طلاق.  

من دیگه برنگشتم و مراحل دادگاه داره به طلاق میرسه و خوشحالم که خدا نجاتم داد.

منکه راحت شدم از یه موجود شیطانی ولی امیدوارم تا همیشه بسوزه از  پشیمونی که زنی که با همه چیزش میساخت و توی تمام ناخوشی ها وفادارانه و فداکارانه پاش موند و همه از خوبیش میگفتن رو با بی عقلی از دست داد.  

دمت گرم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

قضیه ما خیانت نبودبرای من بیکاری و تنبلی بودمنم مث تو ساختم و ساختم و قهر نکردم و نرفتم  تا بالاخره دست دوتا بچه هاموگرفتم و ی ماه رفتم  باکل جهازم خونه بابام.یعنی جوری تو این ی ماه ادم شد ک الان همه تعجب میکنن ازون قضیه ۱۳سال میگذره و الان خونه ماشین همچی داره بعضی موقع ها زود ب زود قهرمیکنن میرن خونه باباهاشون مرد پوست کلفت تر میشه من نرفتم وقتیم رفتم کاملا جدی رفتم ولی برای ما ب طلاق گ ختم نشد هیچ مرد موفقی شد😃

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه ما خیانت نبودبرای من بیکاری و تنبلی بودمنم مث تو ساختم و ساختم و قهر نکردم و نرفتم تا بالاخره ...

خداروشکر عزیزم،  واقعا خوشحال شدم برات

منم مشکل تنبلی و بیشتر ایام سال بیکاری رو داشتم، اینقدر مشکلات متنوع بود که میشه گفت خیانت توش گم بود. 

خداروشکر که همسر شما عاقل شده، خدا دوسش داشته. 

اون مرد روانی چون خیانت کرده بود دیگه دلش جای دیگه بود و شیطان درونش رخنه کرده بود.