2777
2789

آخرین باری که وزن کردم 115 شده بودم الان فکر کنم از 120 خیلی بیشتر شدم دارم میمیرم آنقدر طعنه می‌شنوم  من چهره ام خوبه واقعا اما با 19سال سن جوری شده که از نزدیکترین آدمای زندگیم شنیدم که پشت سرم یا جلوم بهم میگن پیرزن... و خیلی از مسائل دیگه که حتی نمیتونم به کسی بگم..و فقط دارم تلاش میکنم امسال بتونم خلاص بشم و برم خوب من غذاهام اصلااا زیاد نیست حتی مدتیه شیرینی نمی‌خورم جز شکلات تلخ با قهوه 

امروز من تصمیم به رژیم سخت گرفتم خدا رو شکر اصلا هم گشنم نشده فقط صبح 1 لقمه کوچیک نون و 1 قاشق مربا خوری کره و مربا خوردم دیگه هیچی نخوردم تا الان که 1 دونه خرما با چای خوردم گشنم هم نشده اگه از گشنگی بمیرم نمی‌خورم چون یاد اون توهین ها که میوفتم نفسم بند میاد و بهم برمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد ک ب این وزن رسیدی؟ مشکل هورمونی داشتی؟

تخمدان تنبل که دارم و ضخامت رحم هم از پارسال پیدا کردم که اونقدر زیاد بود که گفتن باید عمل بشی  کهه دکتر زنان به مدت  برام دوفاستون تجویز کرد خوب شد 

تخمدان تنبل که دارم و ضخامت رحم هم از پارسال پیدا کردم که اونقدر زیاد بود که گفتن باید عمل بشی کهه ...

خب مشکل هورمونیتو رفع کنی راحتتر وزنت میاد پایین 

آزمایش تیروئیدم بده ی وقت کم کار نباشه 

با ورزش و رژیم در عرض چند ماه ب اندام ایده آلت میرسی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

ببین اصلا ناامید نشو اصلا....آروم آروم کم کن به خودت فشار نیار یه کم که وزنت بیاد پایین انگیزه میگیری آبجی من ۱۰۵ بود الان شده ۷۰ همه هنگ کرده بودن خودمم تازگی هاکم کردم حالا سخته ولی سعی کن یه رژیمی بگیری گه سخت نباشه وررش وپیاده روی توماه های اول خییییلی کمکت میکنه موفق باشی 👌

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نه مثلا میترسن عمل کنن بمیرم 😏گرچه با کارهاشون دارن ذره ذره جونمو میگیرن....

من ۱۴۰ کیلو بودم ۲۴ سالگی خواستم عمل کنم مادرم نذاشت در نهایت ۲۸ سالگی عمل کردم خیلی اذیت شدم با چاقی و درکت میکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️