2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم فاصله دو  پریودی بین ۲۵ تا ۳۵ روز خیلی طبیعیه و دلیل خاصی نداره به شرط اینکه حجم خون هم طبیعی باشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

تا ۴ روز طبیعیه حتما که نباید دقیقا همون روزی که دفعه قبل شدی بشی

ولی مامانم میگه طبیعی نیست 

میگه اگه زودتر بیاد مشکلی نداره ولی دیر بیاد مشکل داره

نمیدونم راسته یا نه

ولی مامانم میگه طبیعی نیست میگه اگه زودتر بیاد مشکلی نداره ولی دیر بیاد مشکل دارهنمیدونم راسته یا نه

اشتباه گفته مامانت 

من خودم هر ماه سه تا چهار روز دیرتر میشم بعضی اوقات زودتر 

دکترم رفتم اونم گفت تا ۴ روز طبیعیه

طبیعیه عزیزم فاصله دو پریودی بین ۲۵ تا ۳۵ روز خیلی طبیعیه و دلیل خاصی نداره به شرط اینکه حجم خون هم ...

درسته

یعنی مثلااگه این عدد، ماه قبل ۳۰  باشه ولی این ماه ۳۲ روز باشه مشکلی نیست؟

اشتباه گفته مامانت من خودم هر ماه سه تا چهار روز دیرتر میشم بعضی اوقات زودتر دکترم رفتم اونم گفت تا ...

بعد تو بارداری در اینده تاثیر نمیزاره؟

مثلا از بارداری جلوگیری کنه؟

بعد تو بارداری در اینده تاثیر نمیزاره؟مثلا از بارداری جلوگیری کنه؟

😐😂جدا نمی‌فهممت 

بابا این یچیز‌ طبیعیه 

کم پیش میاد یه نفر دقیقا همون تاریخی که دفعه قبل شده بازم بشه

درستهیعنی مثلااگه این عدد، ماه قبل ۳۰ باشه ولی این ماه ۳۲ روز باشه مشکلی نیست؟

مشکلی نیست گاهی اوقات به دلیل تغذیه و کاهش یا اضافه کردن وزن یا فعالیت بدنی این تاریخ عقب جلو میشه پس نگران نباش

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

😐😂جدا نمی‌فهممت بابا این یچیز‌ طبیعیه کم پیش میاد یه نفر دقیقا همون تاریخی که دفعه قبل شده بازم بش ...

😂 مامانم ترسوندتم 

دیشب انقدر جدی گفت که همش فکرای بیخود میاد تو سرم😑