2777
2789
عنوان

بنظرتون بازم سقط کردم

212 بازدید | 30 پست

یه سقطم ۳۰ اذر بوده تو ۶هفته

بعد چندماه بازم باردار شدم اخرین پریودیم ۱۸ دی ماه بوده

ینی امروز میشه روز ۴۳پریودیم

دیشب و امشب موقع غذا درست کردن کمر درد گرفتم و به خونریزی افتادم، البته خیلی با سری قبل فرق داشت، این دفعه خیلی کم بود اول قرمز تیره و بعد قهوه ای ، نصف دستمال کاغذی هم نشد خونریزیم

بنظرتون سقط شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم نه بابا مگ به همین راحتی هاست حتما زیاد فعالیت داشتی حتما زنان برو بیشتر استراحت کن

بخاطر استرس تازه امروز بی بی چک گذاشتم

سینه هام درد میکرده ولی الان کمتر شده، چرا؟؟؟

بخاطر استرس تازه امروز بی بی چک گذاشتمسینه هام درد میکرده ولی الان کمتر شده، چرا؟؟؟

همه چیز تو بارداری طبیعیه عشقم گوگل زدی ببینی دلیلش چیه ببین تو بارداری زمانی ک پریود قراره بشی ولی نمیشی سینه درد میگیری شاید اون تایم بوده

هماتوم علائمش چیه؟؟پس درد سینه هام چی؟🥺

قرار نیست همه علائم و داشته باشی و همه علائم موندگار باشه که 

بیبی چک بزن یا برو تست بده 

بعدم‌ سعی کن بیشتر استراحت کنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قرار نیست همه علائم و داشته باشی و همه علائم موندگار باشه که بیبی چک بزن یا برو تست بده بعدم‌ سعی کن ...

تازه امروز بی بی گذاشتم بعد ۱۳روز تاخیری 

دعا کنید برام لطفا🥺