2777
2789
عنوان

آی یودی میرنا

679 بازدید | 16 پست

سلام من آندومتریوز دارم چندساله تحت درمانم  دوسال قرص آندروژست استفاده کردم خیلی عصبی میشدم یه سال هم آمپول میزدم اونم لکه بینی و عوارض اینچنینی داشت الان ۳ هفته آی یودی میرنا گزاشتم به شدت از نظر روحی به هم ریختم حتی حالت هام شبیه حملات پانیک و کلا افسردگی شده 

نمیدونم دارو افسردگی شروع کنم یا تحمل کنم حالم خیلی بده لطفا اگه کسی گزاشته و همین حالت ها رو داشته از تجربش بهم بگه که چیکار کرد 

من یه بچه ی ۵ ساله ی به شدت شیطون دارم که باید خودمو کنترل کنم بخاطرش ولی حالم انقدر بده که ….

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٦ سال هست استفاده می کنم. هیچکدوم از این علائم را نداشتم. دو سه ماه اول لکه بینی داشتم که برطرف ش ...

من سال ۹۶ گذاشتم و سال ۱۴۰۰

من سال ۹۶ گذاشتم و سال ۱۴۰۰ برداشتم.عوارضش برای من فقط کدر شدن پوست صورتم بود.

سال آخر قششششنگ پوستم تیره شده بود.

من خودم الان آیودی دارم ، ولی چون لک بینی دارم ، بهم گفتن دربیار میرنا بذار ، پس شما راضی هستی خدارو ...

بله من راضی هستم. تا حدود ٨ سال میشه استفاده کرد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من سال ۹۶ گذاشتم و سال ۱۴۰۰ من سال ۹۶ گذاشتم و سال ۱۴۰۰ برداشتم.عوارضش برای من فقط کدر شدن پوست صورت ...

برای من عوارضی نداشت. چیزی که می دونم اینه که سطح هورمون پائين هست و فقط به طور موضعی و در رحم عمل می کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
۴ تومن خودش بود ۳۵۰۰ تو مطب گرفت برام گزاشت تو بیمارستان بزاری انقد نمیشه کمتر میشه

ممنون عزیزم

خود دکتر تو بیمارستان میذاره یا باید بخریم ببریم بیمارستان ماما برامون بذاره ؟

هر داروخونه ای داره یا دکتر میگه از کجا بخریم ؟