2777
2789

رمضان 

ب شکرانه حاجت رواییتون چ نذری ب جا میارید ؟ چکار میکنید ؟ 

الهی ب خیر این شکرانه امسال نصیب هممون بشه 🤲🧿

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجا خوندم ۱۴ تا نون نذر کنی و شب ۲۱ پخش کنی براورده میشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من اش نذر دارم با یه ختم قران. ۱۴ تا عروسک وگلسر به نیت حضرت رقیه ۲۱ تسبیح برا حضرت زینب.یه صندوق سیب وشکلات نذر شهید علی جهانیاری.

و یه چندتا چیز دیگه که نوشتم یادم نیس

تو هم‌مواظب خودت باش🌹

ایشاا..همتون به حاجت های دلتون برسین..من چیزی که از خدا میخوام چیزی هست که واقعا شدنیه اما نمیدونم چرا نمیشه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ایشاا..همتون به حاجت های دلتون برسین..من چیزی که از خدا میخوام چیزی هست که واقعا شدنیه اما نمیدونم چ ...

الهی امین یا رب العالمین 

ان شااالله بزودی میشه عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد