2777
2789

من موعدم نوزدهم علایم پری دارم حس میکنم زودتر پریود میشم,شما,چی؟؟؟؟؟!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه دو روزه از کمر رد و دل درد دارم میمیرم پریود من متغیر احتمالا زودتر بیاد امروز فرا متتظرشم

دقیقا عین شمام و امروز شدت دل دردم بیشتره

حدود یه هفته است پریودم بهم آلارم میده

دعا کنین برا هم که پری نیاد

موعد من بین ۷ دی تا ۱۲ دی بود چون پری هام متغیره از ۳۰ روز تا ۳۵ روز الان باردارم هفته ۵ هستم

مبارک باشه. واسه ما هم‌دعا کن پری نیاد باردار باشیم

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
منکه دو روزه از کمر رد و دل درد دارم میمیرم پریود من متغیر احتمالا زودتر بیاد امروز فرا متتظرشم

ماه پیش چون ماه اول اقدامم بود...هر دل درد و کمردرد رو پای حاملگی گذاشتم البته میدونم ب این زودیا نمیگیره...

انشاالله هر وقت صلاحمونِ باردار بشیم

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
منم سیکلم عین شماست و موعدم از 20 تا 24 هستش چه علائمی داشتین شما

علائم درد سینه خیلی نمایان بود

یک روز هم تهوع داشتم البته ربطی به حاملگی نداشت ولی همون باعث شد بی بی چک بزارم😂😂 بی بی منفی شد بعد چون بازم پری نیومد ۴ روز بعد گذاشتم که مثبت شد

هنوز برا علائم زوده تا هفته ۶ و ۷

دقیقا عین شمام و امروز شدت دل دردم بیشتره حدود یه هفته است پریودم بهم آلارم میده دعا کنین برا هم ک ...

ان شالا ک نمیاد برا شما, ولی من بدن خودمو میشناسم میدونم میاد هر چندآرزومه ک نیادددددددد