2777
2789

ماه پیش دوروز زودتر از موعدم یعنی ۲۸ دی تا ۳۰ دی فقط ترشح رنگی داشتم اونم خیلی خیلی کم و تموم شد الآنم ۳۰ بهمن هست بی بی زدم هیچی به هیچی علایمم فقط گرفتگی زیر شکم سمت چپ و راست و انقباض واژن دارم کاش باردار بودم خیلی دلم گرفته خسته شدم 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه اقدامی

۳ ساله هربار یه بیماری میگیرم که عقب میفته اقدامم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
خسته نشو خيليا سالهاست منتظرن شما اولين نفر و آخرين نفر نيستي

برام توروخدا دعا کن

۳ ساله هربار یه بیماری میگیرم که عقب میفته اقدامم

عزیزم تاحالا یکسال به طور مداوم اقدام کردی یا نه؟

اگر اقدام کردی و نشده هم خودتون هم همسرتون برید برای چکاپ

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

انشالله خداقسمتت میکنه یکم استرست کم کن

چی بگم خسته شدم از حرف و حدیث دور و وریام

همین عقب افتادن ها و مشکلات پریودی یعنی استرس داری استرس هم مانع بارداری میشه استرس بزار کنار .اگه چک کردی مشکل خاصی نداری ورزش سبک کن مثل پیاده روی دمنوش بهارنارنج بخور استرس کنترل بشه 

بی خیال شو باردار میشی .یه قرص هم دکتر برام نوشت خیلی خوب بود اسمش اگه می خوای بدم با ماما مشورت کن بخور  ماه  دومش احتمال زیاد باردار میشی دیگه

همین عقب افتادن ها و مشکلات پریودی یعنی استرس داری استرس هم مانع بارداری میشه استرس بزار کنار .اگه چ ...

بهم میگی عزیزم اسمش چی بود توروخدا دعا کن باردار بشم

چی بگم خسته شدم از حرف و حدیث دور و وریام

میدونم درکت میکنم من سه ماه اقدام کردم ماه قبل خیلی امیدوار بودم8روز تاخیر داشتم دیگه مطمعن مطمعن بودم اما پریودشدم این ماه فردا موعدپریودم اصلا دلم نمیخواد بی بی چک بزنم دلم میگیره به منفی بودنش فکر میکنم

میدونم درکت میکنم من سه ماه اقدام کردم ماه قبل خیلی امیدوار بودم8روز تاخیر داشتم دیگه مطمعن مطمعن بو ...

انشاالله خدا دامن ت رو سبز کنه برات دعا میکنم از ته قلبم که به زودی زود بیای اینجا خبر بارداری ت رو بهمون بدی

آووبوست. عزیزم .شبی یکی باید بخوری باعث میشه بچه ام سالم باشه به اذن خدا .چون مکمل گیاهیه

دست گلت درد نکنه برام خیلی دعا کن