2777
2789

من از اون روز ذهنم مشغوله چرا ماهیچ حقی نداریم از زندگی  شوهر رفته سرکار منم نشستم تو خونه به خونه زندگیش رسیدم به بچه اش رسیدم چرا باید هیچ حقی نداشته باشم مثلا واسه ی خونه ی بابا یدونه مرغ بخرم وقتی می رم یا یه چیزی بگیرم واسه ی مامانم مطمئنا منم دلم نمی خواد شوهرم بدونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم اگه همسرتون هم برای خانوادش میکنه و شما هم استقبال میکنید از نظر من هیچ اشکاللللللی نداره ،ولی بعضی خانوما از جیب همسر برای خانواده خودشون بخشنده ان ولی اگه همسر یه لیوان خرید برا خانوادش میکشنش

خب از خرجی که بهت میده هرچی دوست داری بخر براشون

خوب یه کارت داره دستم که من برای خونه خرید می کنم من اخلاق شوهرمو می دونم می دونم راضی نیست که مثلا من برای روز مادر یدونه روسری بخرم واسه مامانم

یکی از مشکلات شما اینه میگی خونش،بچش،

دوم اینکه مشورت کردن اعتماد رو بین همسرا زیاد میکنه،یعنی حتی خود شوهر هم از پولی که درمیاره با همسرش مشورت کنه واسه پول، چقدر روابط صمیمیتر میشه.

این درصورتی ممکن هست که یه مرغ هم برای مادرشوهرت ببری

من خودم دوران مجردی بیشتر حقوق ام رو برای خونه خرج می کردم الان که ازدواج کردم هرچی برای مامانم بخرم از همون برای مادرشوهرم هم می خرم