2777
2789

خانما من یه بچه ۲۲ ماهه سالم دارم

اینم شیر تو شیر حامله شدم و نمیدونستم حامله ام..

غربالگری اول و سونو ان تی دادم دکتر گفت همه چی خوبه

مرحله دوم فقط انومالی بده ، ازمایش نیاز نیس.

سونو انومالی دادم سر جنین چندتا کیست هست که گفتن از بین میره ... همه مدارکمو بردم دکتر دیگه..

اون گفت کیست ها مهم نیس ، ولی حتما غربالگری دوم رو زود بده ، چون تو اولی سندروم رو زده ۱ به ۶۵۲ ..

اگه بالای هزار بود بهتر بود ... و‌دوباره سونو انومالی رو تکرار کن ...

خواهشا راهنمایی کنین ..

کیا غربالگری اولشون اینطور بوده و دومی مشکلی نداشته ...من و همسرم فامیل نیستیم از هر دو طرف هم هیچ مشکلی تو ارثمون نیست خداروشکر ...

اگه میتونین راهنمایی کنین

فردا میرم ازمایش 

ولی خیلی استرس دارم.

ازمایشگاه مهم هست برو ببین رنج ازمایشها از چند هست 

نکنه زیاد دقیق نباشن یا معتبر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

گلم اصلا استرس نداشته باش انشاءالله سالمه کاملا درکت میکنم چون خواهرم درشرایط شما بود انگار دنیا رو سرمون خراب شد 

امینوسنتز داد گفتن سالم هست 

تو هم باتوجه نظر پزشکت ازمایش های لازم رو بده 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشگاه مهم هست برو ببین رنج ازمایشها از چند هست نکنه زیاد دقیق نباشن یا معتبر

دکترم یه ازمایشگاه و سونوی دیگه نوشت برا مرحله دوم

گفت اینارو زیاد قبول ندارم و...

به خواهر منم گفته بودن تو سر پسرت حفره است🤦

رفت یه جا سونو گرون تر و تخصصی هیچی نبود. الکی فقط استرس میدن.

به نظرم هیچی نیست. نذر حضرت علی اصغر کنید و یه حرز امام جوادم همراه خودتون بکنید

خیلی ازین غربالگریها دکون دستگاه پزشکا هست و تجارت 

در صدر خطاش خیلی بالاست

یکی از اشناهای دورمون المان هست میگه هیچ کدوم از این غربالگریها رو ندارن مگر تو زمانهای خیلی خاص.چون به جواباش نمیشه استناد کرد

گلم اصلا استرس نداشته باش انشاءالله سالمه کاملا درکت میکنم چون خواهرم درشرایط شما بود انگار دنیا رو ...

وای خدا از دهنت بشنوه 

بچم دختره 

خیلی ارزوی دختر دارم

نمیخوام چیزی بشه ...

بارداریهام سخته

استراحت و امپول و شیاف ..

اینم که اینجور گفتن اصلا خیلی حالم بده

دکترم یه ازمایشگاه و سونوی دیگه نوشت برا مرحله دومگفت اینارو زیاد قبول ندارم و...

پس ببین یه ازمایشگاه معتبر دولتی حتما برو 

بیمارستان زنان زایمان یا رویش برو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خیلی ازین غربالگریها دکون دستگاه پزشکا هست و تجارت در صدر خطاش خیلی بالاستیکی از اشناهای دورمون الم ...

نمیدونم والا 

دوتا دکتر هر کدوم یه چیز میگن 

یکی میگه عدد ۱ به ۶۵۲ خوبه

یکی میگه ریسک هست

روانی میکنن

وای خدا از دهنت بشنوه بچم دختره خیلی ارزوی دختر دارمنمیخوام چیزی بشه ...بارداریهام سختهاستراحت و امپ ...

اره گلم فقط استرس نداشته باش 

خواهرمن من بعد از سال هاااا باردار شد و شرایطش خیلی بد بود چون دوقلو بود 

و استراحت مطلق و به قول شما با شیاف و اینا

قول بده اروم باشی و بی تابی نکنی برا بچه سمه 

معمولا امینوسنتز میفرستن یا سلفری 

حتما ازمایش معتبر انجام بده و بسپار به خدا 

انشاءالله خیر 

من برا خواهرم نذر شیر برای حضرت علی اصغر (ع) کردم 

انشاءالله بچه سالم باشه تگم کن بگو خوشحال میشم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
پس ببین یه ازمایشگاه معتبر دولتی حتما برو بیمارستان زنان زایمان یا رویش برو

ازمایشگاه خصوصی نوشت ...

اونا میگن دولتی ها اهمیت نمیدن..

همون دکتر بیمارستان دولتی میرفتم که غربالگری اول رو گفت عالیه...

بعد رفتم مطب شخصی یه دکتر که سر بچه اولمم میرفتم.. گفت برو جای دیگه این عدد ریسک هست و...