سلام مامانا دختر من 5سالشه امروز 3بار دستشو گذاشته رو قلبش گفته درد گرفته
خیلیی نگرانم این برای چیه؟
کجا باید وقت دکتر بگیرم تو جنوب تهران
اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
شاید معده اشه تیر میکشه فکر میکنه قلبشهالبته یه دکتر ببر ویزیت بشه خیالت راحت بشه
دست روی قلبش میذاره
کجا ببرم کدوم دکتر؟
اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا یه ویزیت ساده ببر پیش یه دکتر عمومی اگه لازم بود میفرسته پیش متخصص
شاید اصلا چیزی مهمی نباشه
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست