2777
2789

چند ساله پرنده دارم ولی تا حالا مشکلی نداشتن ن بیمار شدن ن چیزی 

چند وقت پیش عروس هلندی ای ماده ام از قفس فرار کرد و  رفت

دوروز پیش بیرون بودیم همسرم اصرار کرد بریم یکی دیگه بخریم رفتیم و یه ماده خریدیم تو مغازه ب نظر سالم و سرحال میومد البته بشدت وحشیه و تا مسیر ک برسیم به خونه خودشو به درو دیوار  کارتن کوبید و جیغ زد 

رسیدیم خونه درش آوردم و گرفتمش که بزارمش تو قفس چنان گاز گرفت ک دستم سوراخ شد و خون اومد فکر کنم خیلی می‌ترسید که اینجوری واکنش میداد

خلاصه گذشت و الان نزدیک ۲روز و نصفیه ک هیچی نخورده ن دون ن اب امروز دیگه بیحاله پرهاش کمی آویزون شدن پف کرده یه گوشه و ن جیکش درمیاد ن صدایی ن هیچی فقط پف آلوده و چرت میزنه

چکارش کنم 😢😢😢مشکل کجاست؟

علایم سرماخوردگی اینا هیچی نداره 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه نداشت؟ که ازشون جدا بشه عصبی شده؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه نداشت؟ که ازشون جدا بشه عصبی شده؟

ن هنوز بالغ نیست ۸ماهشه حدودا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلگرام داری؟ اونجا یه گروهی دارن که دکتر داره راهنمایی میکنهمعلومه حالش خیلی بده که غذا نخورده

تعجبم چطور تو مغازه اوکی بود 

آره دارم ممکنه لینکشو برام بزاری

تعجبم چطور تو مغازه اوکی بود آره دارم ممکنه لینکشو برام بزاری

درخواست بده خصوصی بفرستم اینجا غیر مجازه🙃

حتماً تو این گروه پیام بده شاید لازم باشه دارویی بهش بدی گناه داره 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

درخواست بده خصوصی بفرستم اینجا غیر مجازه🙃حتماً تو این گروه پیام بده شاید لازم باشه دارویی بهش بدی گ ...

اوکی

سلام مریم جون خوبی عزیزم 

رادمهر و رادین جون خوبن؟

عزیزم رادمهر قندش بالا بود خوب شد؟ دارو مصرف کرد یا نه؟

دخترم تو خونه چندبار ازش تست قند گرفتم خیلی بالاس حالم بده 

خدایا مرسی        

سلام مریم جون خوبی عزیزم رادمهر و رادین جون خوبن؟عزیزم رادمهر قندش بالا بود خوب شد؟ دارو مصرف کرد یا ...

سلام عزیزم

ممنونم خوبیم شکر

آره شکر خدا خوبه دیگه مشکلی نداره و همه چی میخوره

نه دارو مصرف نگرد ولی رژیم سختی داشت درکت میکنم روزای وحشتناکی بود واقعا

چندوقتشه کوچولوت 

عدد قندش چنده

سلام عزیزمممنونم خوبیم شکرآره شکر خدا خوبه دیگه مشکلی نداره و همه چی میخورهنه دارو مصرف نگرد ولی رژی ...

خداروشکر

دخترم ۹ سالشه

چندروز پیش ناشتا قندش رو خودم گرفتم ۱۲۶ بود

دیشب دو ساعت بعد از شام ۲۶۴ بود

خدایا مرسی        

خداروشکردخترم ۹ سالشهچندروز پیش ناشتا قندش رو خودم گرفتم ۱۲۶ بوددیشب دو ساعت بعد از شام ۲۶۴ بود

عزیزم دخترتون علایم هم داشت؟

خوراکیای شیرین زیاد میخوره؟

بچه های من عاشق آبمیوه و نوشابه هستن

وقتی جابجا میشن طبیعیه تا عادت کنه ب محیط گلاب براش اسپری کن تو ابش یکم گلاب بریز زیادم سرش نرین چند روز 

سعی کن خونگی بخری سالمتره تا مغازه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره