2777
2789

دوستای عزیزی که برای طراحی داخلی ، طراحی بنای مسکونی و تجاری و مشاوره ی دکوراسیون به من درخواست دوستی میدین و پیام میدید 

هیچ خدماتی رایگان انجام نمیشه و هزینه داره و قاعدتا هزینه ی بالایی ام داره و من هیچ خدمات رایگانی انجام نمیدم 

لطفا خواسته ی بیجا نداشته باشید !!

(بخدا هفتگی میام سایت کلی درخواست دوستی دارم و قبول میکنم ، همه انتظار خدمات رایگان دارن ؛ شما باشید انجام میدین ؟! مطمئنا جواب خیر هستش)

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

کار خوبی می‌کنی همینو توی امضات هم بنویس 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دورت بگردم خوب هستین 

ببخشید برای طراحی سه بعدی یه خونه ۵۰متری چقدر باید پرداخت کنیم خدمتتون ؟بعد ما این ۵۰متر رو تازه خریداری کردیم و هنوز دیوار هاشم نساختیم (کلا هم میخوایم بجز پول ساخت دیوار ها مثلا ۲۰۰تومن خرج کنیم میشه؟یه حیاط کوچولو هم باشه توش واسه طبقیه بالا )خونه مون ۵در۱۰ هست 

همسرم میگه یه اتاق خواب اشپز خونه و حال بندازیم من میگم یه حال که ۲تا دوازده بخوره با یه اشپز خونه که کابینت ال شکل بزنیم که حالم بزرگتر بنظر برسه شما چی میگین

من میگم بدون اتاق خواب باشه اتاق خواب یه ۴دیواری بالا درس کنیم خرت و پرتا رو توش بزاریم همسرم میگن حال یه دوازده با دوتا کناره ای از دوطرف بخوره که اتاق خواب داشته باشیم حقیقتا دست و بالمونم تنگه واسه همین ۵۰متریم ما نزدیک ۱۰۰تومن قرض گرفتیم 😅اینم از احوالات گرونیه

کاش یه قسمتم داشت که مثلا مهمون نامحرم اومد من به مشکل نخورم تو انجام امور دلیل اصلی اینکه همسرم اتاق خواب میخواد همینه میگه تو خانمی میبینی نامحرم اومد خونه مون تو خواستی بری تو اتاق خواب دراز بکشی میگه کابینتم که ال شکل میزنیم که یعنی جوری نیسا بتونی دراز بکشی توش

سلام دورت بگردم خوب هستین ببخشید برای طراحی سه بعدی یه خونه ۵۰متری چقدر باید پرداخت کنیم خدمتتون ؟بع ...

سلام عزیزم ببخشید من زیاد سایت نمیام 

هزینه ی طراحی و مشاوره جدان 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•