2777
2789

مثلا بیمه تکمیلی هستیم میخوام دکتر گوش و حلق و بینی وقتی بگیرم واسه ساکشن گوش

هرجا زنگ میزنم هم ویزیت هم ساکشن شامل بیمه نمیشه 

چرا واقعا؟

بیمتون چیه؟ شایدطرف قراردادبابیمارستان نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه وضعیت تمام بیمه ها قرمز شده .تامین که خیلی از قراردادهاش لغو کرده .تکمیلی ها قبلا بستری و جراحی دوره انتظار داشت الان شده سونو و آزمایش و ام آرای و بقیه چیزها هم دوره انتظار داره فقط فعلا دارو و ویزیت دوره انتظار ندارن .

هرجارفتی فاکتوربگیر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

درمانگاه تکمیلی رو شامل نمیشه اکثرابرو توی لیست طرف قرارداد تکمیلیت ببین درمانگاهی شاملش هست

عزمزمه از توی لیست دارم زنگ میزنم به مراکز 

میگن ویزیت شامل نمیشه فقط جراحی و بستری 

دقیقا جاهایی زنگ زدم ک طرف قرارداد هستبیمه کوثر

بروانجام بده وآخرکارفاکنتوربگیر واسه بیمه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزمزمه از توی لیست دارم زنگ میزنم به مراکز میگن ویزیت شامل نمیشه فقط جراحی و بستری

تکمیلی همینه

اگر میخوای استفاده کنی

و خصوصه اگر سقف نداره

بده یه سونو کامل بنویسن

با ازمایش کاملللل

برو بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥