2777
2789

یعنی مثلا هی نگو لباس زیاد بپوش مریض نشی یا بگیم غذاتو خوب بخور مثل بچه ها باهاش رفتار نکنیم و سعی نکنیم کنترلش کنیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دائم حواست بهش نباشه غذاتو خوردی ؟قرصتو خوردی ؟اسن شلوار نپوش اون لباس گرونه نخر 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اینا همه حرفه عزیزم مردی که زنشو میخاد اصن خانمش نباید نگرانی داشته باشه که چ رفتاری کنه از دستش نده

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

یعنی باید بپذیری که شوهرت یه فرد عاقل و بالغه و نیاز نیست تو بهش بگی چی بپوشه چی بخوره چه رفتاری کنه یا هرچیز دیگه ای

مثلا مامان من از وقتی یادم میاد موقع سفر وسایل بابام رو میچید که به نظرم خیلی مسخره ست 

من خودم یه مدت داشتم واسه داداشم مادری میکردم میدیدم از خواب پا میشه پتوش رو تا نمیکنه میرفتم مرتب میکردم ولی یه بار به خودم اومدم گفتم به من چه اصلا. 

منظور اینه که هرکس مسئول کارای شخصی خودشه 

مثلا وقتی میگه سرم درد میکنه نگو قرص میخوری بیارم چرا سرت درد میکنه بگو عههه 😂😂😂من اینکارو میکنم

🤣🤣🤣وای عالی بود

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان