2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم واقعا ولی گوش کن شاید دوباره ازدواج کردی همه چی عوض شد واست نا امید نباش سیستر

دوباره ازدواج کنم وقتی نتونستم عاشق بشم چ فایده واقعا خیانته که قلبت پیش کس دیگه وجسمت پیش کس دیگه ای باشه ترجیحم اینه هیچوق ازدواج نکنم!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

دوباره ازدواج کنم وقتی نتونستم عاشق بشم چ فایده واقعا خیانته که قلبت پیش کس دیگه وجسمت پیش کس دیگه ا ...

خب باید با همسرت وداع کنی ته قلبت تا ابد نگهش دار یروزی حتما یه جایه بهتر میبینیش ولی باید اجازه بدی به خودت که دوباره از یکی که درکت میکنه خوشت بیاد نباید جوونیتو نابود کنی حیفه

خب باید با همسرت وداع کنی ته قلبت تا ابد نگهش دار یروزی حتما یه جایه بهتر میبینیش ولی باید اجازه بدی ...

نمیدونم حرفاتون منطقیه ولی خب قلب منطق حالیش نیس نمیتونم ازش بگذرم نمیتونم بدون همسرم!

عزیز دلم دیشبم این تاپیک رو زدی نگرانت شدم از اینهمه پیگیریخوبی خودت؟؟

من پسرم فک کنم شما فکر کردی خانوم هستم به هرحال یه مشکلی برام پیش اومده ولی نمیخوام دربارش حرف بزنم فقط میخوام بدونم بهترین کار با باقیمانده روزایه عمر چیه سیستر

نمیدونم حرفاتون منطقیه ولی خب قلب منطق حالیش نیس نمیتونم ازش بگذرم نمیتونم بدون همسرم!

الهی بمیرم برات دمت گرم که انقدر وفاداری همه مردا حسرت همچین همسری رو میخورن طرف تو زندگی به ادم خیانت میکنه ولی شما به همسر مرحومتم وفاداری واقعا دنت گرم بهترین ارزوهارو واست دارم سیستر جان

الهی بمیرم برات دمت گرم که انقدر وفاداری همه مردا حسرت همچین همسری رو میخورن طرف تو زندگی به ادم خیا ...

مچکرم داداش وفاداری کلمه سنگینی هس من هنوزم نتونستم به هیچکس حتی اجازه بدم یه کلمه هم باهام خرف بزنه شاید انتخاب غلطی باشه ازنظر بقیه ولی برام بهترینه نمیخام به هیچ کسی خیانت کنم ن خودم ن همسرمرحومم ن یه کس دیگه اونم به هرحال با یه امیدی میخاد بیاد عشق ومحبت میخاد پس بیخی!

امیدوارم زندگیتون سرشاراز لحظات شاد وخوشبختی باشن!

من پسرم فک کنم شما فکر کردی خانوم هستم به هرحال یه مشکلی برام پیش اومده ولی نمیخوام دربارش حرف بزنم ...

آهان 

ببخشید،فکر کردم خانم هستید

نمیدونم مشکلتون چیه ، انشاالله که رفع بشه 

اما بهترین کار از نظر من برای کسی که قطعا پایان عمرش مشخص شده ، فقط لذت بردن از روزهای باقیمانده شه! 

کارایی که حال خوب بهش میده ، دیدار با عزیزانش ،سفر به جایی دور از تنش و اضطراب ، موسیقی حال خوب کن ، حسرت گذشته رو نخوردن و  اگه فکر میکنه کوتاهی کرده در گذشته الان جبران کنه برای خودش ، تو اون روزا خودشو دوست داشته باشه و خودش خودشو بغل کنه و جبران کنه بدای خودش،مهربون باشه با خودش 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
الهی آمین برعکس منم نآخواسته باردارم بارداریمم پرخطر.همش میگه خودم از جام بلند شم این کار و میکنم او ...

الهی بگردم😔خدا شفاش بده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..