2777
2789

همه میریزن سرت که فیل تر گذاشتی بیرون فی لتر بزار

یا مثلا این که همش آرایشه یا عمل کردی و….😄😃😀😁

خیلی ها فی لتر یا عمل دارن ولی بازم زیبا نیستن و زمینه ندارن

کاش یاد بگیرم حسودی نکنیم 

حسودی کنن بهتر اینک چش بخوری

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

حسودی کنن بهتر اینک چش بخوری

وای تروخدا این چه حرفیه اخه این همه آدم معروف هر روز کلی از زندگی لاکچریشون میزارن هیچکسی چشم نمیزنه بعد ما اینجا رو بیان چشم بزنن مگه ده سی زندگی میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تروخدا این چه حرفیه اخه این همه آدم معروف هر روز کلی از زندگی لاکچریشون میزارن هیچکسی چشم نمیزنه ...

خیلی از بازیگرامون ام اس دارن،ن فقد ایرانیا بلکه بین خارجیا هم دیدم ،بعضیاشون یه بیماریایی میگیرن ادم اسمشم تابحال ب گوشش نخورده

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم