2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

63 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من امروز موعدم بود صبح دو دل بودم بی بی چک بزنم یا نه یکم درد سینه هام کم شده زد به سرم پاشم بی بی چک بزنم بی بی چکم هم انگار زیاد تو ادرار نگه داشتم نمی‌دونم درست جواب داد یا خطا داره به نظرتون چیکار کنم فردا دوباره تکرار کنم یا فردا برم آزمایش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اصلا یه جوری ام باورم نمیشه از اینورم نسبت به دیروز درد سینم کم شده نمی‌دونم کی برم آزمایش

گلم برای اینکه مطمئن تر بشی بزار یه هفته از موعدت بگذره بعد ده روزم ازمایش برو هرچند الانم بری معلوم میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

گلم برای اینکه مطمئن تر بشی بزار یه هفته از موعدت بگذره بعد ده روزم ازمایش برو هرچند الانم بری معلوم ...

حالا یه چند روز صبر کنم ببینم چی‌میشه اگه تا شنبه پریود نشدم شنبه میرم 

حالا یه چند روز صبر کنم ببینم چی‌میشه اگه تا شنبه پریود نشدم شنبه میرم

ان شاالله پریودنمیشی وبارداری اینروزا خیلی مراقب خودت باش کارای سنگین نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله پریودنمیشی وبارداری اینروزا خیلی مراقب خودت باش کارای سنگین نکن

باشه عزیزم حواسم هست اتفاقا وسط کارای خونه تکونی ام ولی دیگه حواسم هست توکل بر خدا برام دعا کنید که واقعا باردار باشم اخه تو این مدت یک سال هیچ وقت الکی بی بی چکام مثبت نشد حتی ماه قبل که لتروزول خورده بودم و آمپول آراد سازی زده بودم بی بی چکم حتی یه هاله کمرنگ هم ننداخت هروقت بی بی چکم هاله انداخت بتا هم مثبت بود ولی خوب بعدش اون اتفاق افتاد امیدوارم واقعا باردار باشم به سلامتی 

باشه عزیزم حواسم هست اتفاقا وسط کارای خونه تکونی ام ولی دیگه حواسم هست توکل بر خدا برام دعا کنید که ...

ان شاالله خیلی حواست باشه به خودت استراحت کن خونه تکونی رو ولش کن مقوی بخور دعا کن وقران بخون ان شاالله خیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40