2777
2789
عنوان

به تازگی عقد کردم چه جوری به همسرم بگم بهم ماهیانه پول بده

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 52 پست
باید خودش بده هعی من چقدر اعصابم داغونه پنج ماهه ازدواج کردم هیچی پول نزده حسابم اگه صبر کردی و نداد ...

خب شما هم باید از اول بهش می گفتید

من از قبل عقد بهش گفته بودم که مبلغی باید به حسابم بریزی 

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت اینکه یه مرد به فکر زن گرفتن و تشکیل خونواده باشه اما ب فکرِ خرج و برجش نباشه، چیش زشته که شوهرت ...

تازه عقد کردن این خانوم هتوز خونه پدرشه

اینا ک شما میگید مال زن و شوهرایی ک خونه همن

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

تازه عقد کردن این خانوم هتوز خونه پدرشهاینا ک شما میگید مال زن و شوهرایی ک خونه همن

این خانوم عقده زنِ قانونیش

خرج کردنِ مرد باید از نامزدی شزوع بشه که زن ببینه اصلا چجوریه تویِ خرج کردن و خسیس پسیس نباشه

باورم نمیشه انقدر خودتونو بی ارزش میدونید که طرف یه پاپاسیم خرجتون نکنه🤦🏻‍♀️ یکمی به خودتون بها بدید

مردا هرچقدز بیشتر خرجِ چیز یکنن کمتر میل به خراب کردن و رها کردنشو دارن.

اوایل مثلا برو جایی مانتو بخر بگو عزیزم پول پیشم نیست لطفا بزن به کارتم چند بار این‌جوری کن خودش دیگ ...

من اینطوری نمی تونم آخه

بابام هر ماه مبلغی به حسابم میزد 

نمی تونم بگم هی اینقدر پول بده شارژ بخر و ...

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

سلام دوست عزیز با اجازتون تایپیک های قبل شما رو خوندم 

اگه آقا هنوز شغلی نداره احساس میکنم پولی بشما ندهد چون دستش تو جیب باباش هست 

و ی سؤال آخر هزینه محضر رو کی پرداخت کرد؟

خب شما هم باید از اول بهش می گفتیدمن از قبل عقد بهش گفته بودم که مبلغی باید به حسابم بریزی

اینا گدا بازیه😐

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

خود دوست پسرم هر ماه که حقوق میگیره ی مقدار پول میزنه برامبعدد تو عقدی اینکار نمبکنی مسلما دوستت ن ...

🙄🙄

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇