2777
2789
عنوان

به تازگی عقد کردم چه جوری به همسرم بگم بهم ماهیانه پول بده

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زشتی داره شوهرشه

زشتع مگ مونده  پول اونه

تاره عقد کردن

باید خود شوهرش واسه اش خرج کنه هدیه ای چیزی بخره

اگ خواست پول بده

نبایدچیزی بگه 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

باید خودش بده 

هعی من چقدر اعصابم داغونه پنج ماهه ازدواج کردم هیچی پول نزده حسابم اگه صبر کردی و نداد باید خودت بگی دیگه 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وقتی از پول دادنش مطمئن نیستید چجوری زنش میشید

الان هرجایی میری ازش پول بگیر خورد خورد ببین چجوریه 

فعلا میتونی اینجوری شروع کنی مثلا عزیزم میخوام برم خرید یا ناخنامو درست کنم ببین کلا به روش میاره اگر نیاورد مستقیم بگووو

راستش من زیاد ندیدم تو عقد خرج بدنوسیله میخرن یا دلشون بخواد هدیه میدن ولی ماهیانه مرسوم نیستبرن سر ...

خب همسرمه وظیفه اشه بهم بده

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

اوایل مثلا برو جایی مانتو بخر بگو عزیزم پول پیشم نیست لطفا بزن به کارتم چند بار این‌جوری کن خودش دیگه خسته میشه هی بزنه به کارتت همون اول میگه بزار یه مقدار براش بزنم که هی نگه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

خود دوست پسرم هر ماه که حقوق میگیره ی مقدار پول میزنه برامبعدد تو عقدی اینکار نمبکنی مسلما دوستت ن ...

😵

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

زشتع مگ مونده پول اونهتاره عقد کردنباید خود شوهرش واسه اش خرج کنه هدیه ای چیزی بخرهاگ خواست پول بده ...

زشت اینکه یه مرد به فکر زن گرفتن و تشکیل خونواده باشه اما ب فکرِ خرج و برجش نباشه، چیش زشته که شوهرت بهت پول بدت اخه همینکارا رو میکنید با ۲-۳ تا بچه بجایِ دادنِ خرجِ شما خرج ننه و بابا و خانوادشو به شما ارجح میدونه دیگه