سلام...بنظرتون میتونم بچه هامو تو خونه بذارم درس بخونن،یعنی غیردولتی ثبت نام کنم بعد معلم خصوصی بگیرم توخونه درس بخونن،دیگه واسه امتحانا برن مدرسه،کسی تا حالا دیدن اینکارو انجام داده باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه که فقط بخاطر درس خوندن مدرسه نمیره..توی محیط مدرسه خیلی اداب یاد میگیره
ما ک چیزی تو مدرسه یادمون ندادن ، فقط معلم و معاون مدرسه بلد بودن تحقیر کنن ( دهه ۷۰ )
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)