2777
2789

بخاطر بچم نمیخام زندگیم تموم بشه

تو رو خدا اگر راهی بلدید بذارید پیش پام

کسیو میشناسید؟

عزیزم خب چرا همینو به شوهرت نمیگی؟ بگو من با تو می‌سازم بخاطر بچه نمیخوام زندگیم خراب بشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعانویس و این کارا خوب نیست، خودت آیت الکرسی بخون و نذر کن، بشینید ببینید مشکل کجاست، یه بزرگتر هم واسطه شه که ان‌شاءالله به حق ۱۴ معصوم مشکلتون هرچه زودتر حل بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 

با یه خانومی خیلی سال پیش حرف میزدم میگفت پیش یه دعانویس موکل دار کلاس میره که دعانویس بشه

ازش پرسیدم دعانویسه چه دعاییش رو میگه برای محبت از همه قویتره؟ چکار میکنه برای خانم ها؟...

گفت دعانویسه گفته که دعا رو میده میگه خیالت راحت با این دعا دیگه باهات خوب میشه و ممبعد با شوهرش مودب و مهربون باشه

میگفت دعانویس بهش گفته اون زنی که اینو بهش میگم به خاطر اعتماد به نفس و اطمینان به دعا میره خونه و شوهرش که میاد میره استقبالش و با شوهرش مهربونی میکنه و به خاطر تغییر رفتارش پس شوهرش باهاش خوب میشه

چون شوهره میبینه زنش عوض شده و مرده هم رفتارشو عوض میکنه

میگفت دعانویس گفته این دعاها کاری نمیکنه اون خانمه شوهرشو با تغییر رفتارش عوض میکنه

اسی چکار میکنی که شوهرت عصبانی شده؟ عوض شو

هرکی با دعا پیش رفته 

بعد یه مدت بدتر شده

کاش یکی بیاد مارو از این زندگی و ابن دنیا برداره ببره

خستم بخدا 

دلم مرگ میخواد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.