2777
2789

میخام سزارین شم  میدونم اگه خدا نکرده زردی بگیره واسه خودم خیلی سخت میشه   حالا مامانم میگع باید حتما از شیر خشک و آب قند کمک بگیری چند روز اول وگرنه   زردیش بخاطر کم آبی میره بالا   میگن چون شیر مادر چند روز اول بس نیست بچه از گرسنگی میره بالاتر زردیش

میگن خنکی بخوری نمیگیره

ولی بنظر من بچه ای که بخاد زردی بگیره میگیره حساس نباش خودتو هم اذیت نکن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوریم نیست باید یکارایی بکنی وگرنه میگیره حتما بعد بستری شه خیلی سخته

همه زردی میگیرن اما درصد کمی بستری میشن شما فقط زردچوبه نخور تو شیردهی ماه اول چون زیاد میکنخ

نه اینجوریم نیست باید یکارایی بکنی وگرنه میگیره حتما بعد بستری شه خیلی سخته

من هرکاری که میشدو کردم از خوراکی های خنک حجامت اخرم بچه زردی گرفت 

انشااله که بچه شما اونجوری نباشه و نخاد که بگیره 

خدای نکرده گرفتم اینم یه مرحله ی سختی بچس تمام میشه حساس نباش که خودتو داغون میکنی

صلوات فرستادم برای زایمان و بی دردسر بودن بچت

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
همچن پس بخاطر اینه که شیرتون کم بوده

نه اتفاقا من شیر خودمو میدوشیدم دور میریختم چون گرمی از خودم دریافت میکرد شیر خشک بهش میدادم تا چند روز 

نه اینکه شیر خودمو کلا قطع کنم مثلا 10ساعت شیر خشک میدادم 10ساعت شیر خودم تا دو، سه بار این کارو میکردم بعد دیگه شیر خشک رو کاملا قطع میکردم