2777
2789
عنوان

تو سی و هفت هفته زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 48 پست
عزیزم ببخشید اون ماه که حالت تهوع و کمردرد داشتین با لکه بینی که یه روزه تموم شده بود تو تاپیکتون خو ...

ببین نمیدونم کدوم تاپیک و میگی ولی اخرین تاریخ پریودم سه خرداد بوده. ماه بعدش یعنی باردار شدم. یعنی تیر ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید دستشویی کنی بعد سزارین؟؟؟؟

دقیق نمیدونم عزیزم ولی ازت میپرسن شاید چون جراحی بوده میگن روده یوقت آسیب ندیده باشه🧐🧐🧐

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خب خداروشکر بخیر گذشته. من حالا مشکل یبوستم دلشتم. خدا بخیر کنه. همش میترسم بخیه هام باز شه

نه بابا امکان نداره بخیه به اون محکمی باز شه حتما شربت لاکسی ژل و چیزای مسهل بخور که اذیت نشی بچت خوبه؟ همه چیزش کامله؟؟ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
منم ماه دیگه زایمانمهاز الان یبوست دارمخدا به داذم برسه

خدا نکنه ولی از من میشنوی ساک زایمانتو آماده کن‌. من دیروز شانسی یکم جمع کردم. صبح پاشدم دیدم آب فواره میزنه ازم. سه هفته جلوتر