2777
2789
نخیر چیزیه که تجربه ش کردم

ببین اگر فرق رو بذاری پای مثلا انسان خوب و بد این جداست...

اما اگر بخوای بگی دوستم نداره و یا صدام رو نمیشنوه نمیشه ..

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین اگر فرق رو بذاری پای مثلا انسان خوب و بد این جداست...اما اگر بخوای بگی دوستم نداره و یا صدام رو ...

من خیلی هارو میبینم پولای کلان دارن راحت زندگی میکنن

مابا اونا یکسانیم؟؟؟

هر بژی کورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب باید هم فرق بذاره طبیعیه

چرا ؟!

مثلا خون اونا رنگی تره یا پسر خاله خدان؟

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

بازم خداروشکر که الحمدلله

وگرنه که والا به خدا....

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

میدونید چجوریه خدا از روح خودش در ما دمیده یعنی داره توسط ما این زندگی زمینی رو تجربه میکنه و انواع و اقسام تجارب رو میخواد داشته باشه واسه همین انواع و اقسام زندگی ها رو آفریده و اصلا براش مهم نیس ما زجر بکشیم یا خوشحال باشیم فقط اون تجربه رو میخواد که توسط ما به دست میاره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چرا ؟!مثلا خون اونا رنگی تره یا پسر خاله خدان؟

دقیقا

چرا باید یه عده ی کثیری اینقدر راحت همه چی بدست بیارن

مگه غیر اینه همه مون خلق شده ی خداییم

اینکه یه عده ی کمی با تلاش به جایی میرسن بحثش جداست

ولی اکثرا خیلی راحت همه چی رو بدست میارن 

نه این یه بعد از ماجراست شما ابعاد هستی و سرای باقی رو بچسب زیاد غصه نخور خدا عادل هست مو لا درز کار ...

اگه عادل بود یه چشمش رو همینجا هم نشونمون میداد مشت نمونه خرواره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اگه عادل بود یه چشمش رو همینجا هم نشونمون میداد مشت نمونه خرواره

آره واقعا

منی که تو این دنیا باید اینجوری عمرم بگذره اصلا اون دنیاروهم نمیخوام ببره بده به همونا که این دنیاحسابی براشون سنگ تموم گذاشته

من خیلی هارو میبینم پولای کلان دارن راحت زندگی میکننمابا اونا یکسانیم؟؟؟

می‌دونی چیه من همیشه میترسم، از کسایی که ثروت زیاد دارن و حتی این ثروت هم روز افزون میشه انقدر که توش غرق میشن، اما مثلا اون آدم  دلش به اندازه ثروتش هست؟ دست یتیمی رو میگیره ؟ گرسنه ای رو سیر می‌کنه ؟ با آدم ها و اطرافیانش درست رفتار میکنه؟ و.... خیلی چیزای دیگه (هرچند استثنا وجود داره قرار نیست هرکس پولداره آدم بدی باشه خدایی نکرده ما کلی خیر با دین و ایمون و آدم حسابی داریم) من دارم کلی نگاه میکنم به قضیه .

به حرف آسونه مثلا من بگم اگر فلان قدر درآمد داشتم به نیازمند کمک میکردم ، رفتارم خوب بود و آدم خوبی بودم، شاید انقدر هنوز دلم بزرگ نشده که خدا انقدر بهم ببخشه ...

و شاید الان بپرسی که خب اون آدم بدی که داره راحت زندگی می‌کنه و ثروتمنده چرا هر روز پول روی پول می‌ذاره ؟؟

باید بگم که روایت داریم که خدا میگه وقتی بنده ی من راه کج می‌کنه و اشتباه می‌ره ، غرق گناه میشه ، من انقدر نعمت بهش میدم که هی غرق بشه و غرق بشه و بیشتر توی گناه فرو بره 

....در واقع عذابش بیشتر میشه.

در کل خلاصه حرفم اینه: اگر دلمون رو بزرگ بکنیم و شاکر باشیم بخشنده باشیم ،داشته هامون رو ببینیم و از خودمون شروع بکنیم، قطعا خدا هم اجازه نمیده دستمون جلوی نامرد دراز باشه و برکت میاد به زندگیمون 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚