2777
2789
عنوان

فیبروز کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 25 پست
ول رژیم گرفتم ،قند مصنوعی و چربی رو حذف کردم، تقریبا هر روز صبح قبل صبحانه تا چهل ، پنجاه دقیقه پیاد ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 🙏🌹

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزم ،با همین روش ۱۷ کیلو وزن کم کردم ، چاقی بزرگترین عامل کبد چربه

عزیزم مگه وزن اولتون چقدر بود ؟ من وزنم خیلی زیاده خودمم میدومم ه چقدر در معرض کبد چرب و دیابت هستم ولی نمیتونم رعایت کنم همین الان پنج تا شیرینی خوردم 😭😭😭

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
عزیزم مگه وزن اولتون چقدر بود ؟ من وزنم خیلی زیاده خودمم میدومم ه چقدر در معرض کبد چرب و دیابت هستم ...

من ۸۷ کیلو بودم

میدونی خدایی نکرده کبد آسیب ببینه شدید باشه درمان نداره، به فکر خودتو سلامتیت باش ،هیچی ارزش اینو نداره که بخاطرش سلامتیتو به خطر بندازی

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
من ۸۷ کیلو بودممیدونی خدایی نکرده کبد آسیب ببینه شدید باشه درمان نداره، به فکر خودتو سلامتیت باش ،هی ...

من ۱۰۵ حالم از خس خس نفس هام بهم میخوره حالم از قیافم بهم میخوره شبا اصلا نمیتونم نفس راحت بکشم

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
من ۱۰۵ حالم از خس خس نفس هام بهم میخوره حالم از قیافم بهم میخوره شبا اصلا نمیتونم نفس راحت بکشم

اراده داشته باش عزیزم به فکر خودت باش ، منم چاق بودم لباسی که میخواستم نمیتونستم بپوشم ، راحت نبودم ،فشارم مدام بالا بودآخرشم کبدم ،دیگه سلامتیم تو خطر بود 

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
دیر فهمیده ،کاش زودتر متوجه میشد کنترلش میکرد

اخه هیچ علامتی نداشت 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔