2777
2789

بنده برای پسرم نفقه درخواست کرده بودم همسرم به هیچوجه حاضر نیست نفقه بده میگه کلا ندارم  قاضی حکم قطعی داده بود که دیروز اعاده دادرسی برای بررسی دوباره پروندم اومده چه میخواد بشه  از شدت استر س نمیدونم چیکار کنم چیکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مهریمو گذاشتم اجرا چون شوهر کثافت یکساله زن گرفته چون من عوارص بارداری گرفتم پام یه خورده صعیف شد امیدوارم تکه تکه بشه  درد بی درمون بگیره  واقعا زندگی مون نابود کرد،، بنظرتون پیش قسط مهریه ام چن تا سکه میشه؟؟ 

نفقه حق پسرته هیچ استرسی نداشته باش قاضی محکومش میکنه

برام سواله خودم نفقه ندارم ایشون گفتن کل حقوقم میره قسط و فقط ۳تومن برام میمونه یعنی قاضی میتونه نقض کنه یا کم کنه نفقه رو نفقه بچم فقط دو تومنه 

من مهریمو گذاشتم اجرا چون شوهر کثافت یکساله زن گرفته چون من عوارص بارداری گرفتم پام یه خورده صعیف شد ...

و چن ماهی یه سکه بهم تعلق می.گیره؟اموال نداره  یه خونه نیمه تمام  داره

من مهریمو گذاشتم اجرا چون شوهر کثافت یکساله زن گرفته چون من عوارص بارداری گرفتم پام یه خورده صعیف شد ...

مردا چقدر بی رحم شدن من خودم اصلا سردر نمیارم منم مثل توام ولی نفقه بچمو میخوام بگیرم که اصلا میگه من چیزی مدارم بدم

برام سواله خودم نفقه ندارم ایشون گفتن کل حقوقم میره قسط و فقط ۳تومن برام میمونه یعنی قاضی میتونه نقض ...

زیر ۲ تومن اصلا نمیشه قاضی پیگیری میکنه مدارک و فیش حقوقی و ایناش بررسی میشه 

هیچی نمیشه نترس وظیفشه مجبوره بده در حد توان

اصلا حاضر نمیشه بده میگه حقوقم میره قسط  چیزی ندارم بدم نفقه بچمم ۲ تومنه ینی قاضی چیکار میکنه من در مقابل حرفاش چی بگم

برام سواله خودم نفقه ندارم ایشون گفتن کل حقوقم میره قسط و فقط ۳تومن برام میمونه یعنی قاضی میتونه نقض ...

قسط که حساب نمیشه  شاید بخاد کل حقوقو قسط بده،، با توجه به کل حقوق حساب میشه،، شما الان کجا زندگی میکنین؟ 

مردا چقدر بی رحم شدن من خودم اصلا سردر نمیارم منم مثل توام ولی نفقه بچمو میخوام بگیرم که اصلا میگه م ...

جونش در،، باید بده وظیفشه، پس خرج بچه رو کی بده؟ اصلا 2 تومن میشه خرج دادن پول یه شلواره فقط 

قسط که حساب نمیشه شاید بخاد کل حقوقو قسط بده،، با توجه به کل حقوق حساب میشه،، شما الان کجا زندگی می ...

خونه پدرمم بخاطر اعتیادش نتونستم دووم بیارم پسرمم حضانتش با منه ولی اصلا همه جوره مدرک جور کرده که بگه حقوقم میره قسط