2777
2789

شوهرم گاهی نوچ نوچ میکنه و از گرونی ها میگه و میگه وای بیچاره اونا ک درامد ندارن...

من بدم میاد و ناراحت میشم، چون زن قناعت کنی هستم، البته اونم اینو میدونه

منتها ناراحتیم اینه وقتی خودم با ملاحظه هستم و خیلی از نیازهای خونه رو هم خودم مرتفع میکنم که صرفه جویی میشه، دیگه به رخ کشیدن گرونی ها چیه این وسط؟

یموقع متوجه و با شعور نبودم یه چیزی

چی بهش بگم که متوجه بشه درست نیس اینجوری گفتن ودر برابر حرفش، جلو چشمش بیارم خوبی خودمو تا اون برو نیاره خرج خونه زو دادن

البته اینکه خونوادش زدن زیر حرفشونو هیچی بهمون ندادن هم بی تاثیر نیس، برو میاره که بگه گرونیه و صدای اعتراض منو خاموش کنه که دلیل وضع اقتصادی مون نامردی خونوادشه،بخصوص سر مسکن مون

من خیلی ناراحتم و پشیمون که زن قانعی بودم تو این سیزده سال

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمانی که همه چیز داشتیم قانع بودم..چه برسه به الان که هیچی نداریم غیر از بدهکاری 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

من نمی دونم حالاواقعا همسرتون از قصدمی گه یانه البته من فکرمی کنم شایدبی دلیل میگه 

ولی من خودم به ازای هربارخریدمی گم چقدراقتصادداغون شده 

واقعا اوضاع بدی شده وحشتناکه اتفاقا همش می گم خدایااونایی که درامدندارن چه کارکنن ودلم ناراحتشون می شه 

وشایدتایک ساعت بعدازخریدنوچ نوچ می کنم

یعنی داشت و برا شما خرج نمیکرد؟

نه نداشت ولی اگرم داشت اون پول در نهایت پس انداز نمیشد خرج خونوادش میشد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..