2777
2789

متنفرم ازشون خسته ام خیییییییلی بینهایت خسته ام از زندگیم متنفرم شوهرم یه مرد بیشعور و اشغالیه که لنگه نداره هرصفات بدی تو دنیا تو وجود نحسشه بچه هایی که بخاطرشون دارم این اشغالدونی رو تحمل میکنم هم دارن بدتر از پدر عوضیشون میشن هرچی بزرگتر بشن زبوندرازتر و بیتربیت تر میشن رفتار پدر کثیفشون تقلید میکنن بهم بی احترامی میکنن هیچ دلخوشی تو این دنیا ندارم تو اوج جوونیم با 29سال سن عین پیرزن 70ساله چاق چروکیده شدم حوصله خودم ندارم از غم و غصه بینهایتی که شوهر عوضیم به خوردم میده مریض شدم رسما زندانی ام و نمیزاره در خونه باز کنم حال هوام عوض شه خدا لعنتش کنه خدا پدر عوضی اشغالم لعنت کنه که منو به این کثافت داد و پشتم نمیگیره طلاق بگیرم 

خدایا اگه وجود داری یه حرکتی بزن سالهاستالتماست میکنم دیگه دارم ازت ناامید میشم 😭

الهی شکر ❤️

الهی بگردم سنی نداری که؟ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میتونی حرفه ای یاد بگیری حتی اینترنتی و قایمکی با گوشیت سعی کن پول در بیاری یه مدت و بعد خودت به تنهایی اقدام کن برای طلاق

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹