saqarrahi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 309 عنوان شوینده صورت درماتیت سبوره 52 بازدید | 3 پست ممنون میشم کسایی که درگیر سبوره درماتیت هستن راهنماییم کنن از چه شوینده ای برای شستن روزانه صورت استفاده میکنن جواب گرفتن؟ 1403/11/30 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yashar_alizadeh عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1 سلام شما قرص مصرف میکنید برای کنترلش؟کنار بینی و گونه هام قرمز شده،اصلا نمیدونم چه کنم، برای صورتم محلول کلوتریمازول میزنم،برای سرم کل تار
saqarrahi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 309 سلام شما قرص مصرف میکنید برای کنترلش؟کنار بینی و گونه هام قرمز شده،اصلا نمیدونم چه کنم، برای صورتم ... قبلا دو دوره فلوکونازول خوردم شما قرص ندادن بهتون منم همینطوریم افتضاح شده پوست صورتم استرسم زیاد میشه خیلی بیشتره
saqarrahi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 309 سلام شما قرص مصرف میکنید برای کنترلش؟کنار بینی و گونه هام قرمز شده،اصلا نمیدونم چه کنم، برای صورتم ... یکی دو تا چیز گرفتم خیلی جواب داد یعنی تا وقتی بزنم خوبهمن میتونم تجربیاتمو در رابطه با سبوره بهتون توضیح بدم اگر خواستید ۰۹۳۳۳۲۱۵۸۵۸ پیام بدید واتساپ درخدمتم