2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصفهان به دنیا اومدم و اینجا ساکنیم...

والا مردمش کسی کار به کار کسی ندارن و سرشون تو کار خودشونه...مهربون نیستن...و خیلی خیلی آدم جمع کنین...

زیاد خرج نمیکنن و بیشتر جمع میکنن....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

عزیزم نمیشه از خودمون تعریف کنیم ولی امیدوارم اومدی تو شهر مون برات خاطره خوب بشه و خوش بگذره بهت احساس غربت نکنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بیا عزیزم خوش اومدی

واقعا شهراروم و امنیه 

بچه هایی ک از شهرای دیگه اومده بودن همشون راضی بودن 

راحت میتونی تادیر وقت بیرون بمونی

چونکه بومی هاو اصیل های اصفهان عقاید مذهبیشون غالبه خودش حالت بازدارنده داره و امنیت داره شهر

از همه مهم تر اصفهان مثل یه موزه میمونه ک هرکجا نگاه میکنی زیبایی میبینی 

هم طبیعت داره هم اثار تاریخی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

جدی اینجوری نیست همه میگن خسیسن و فلانحداقل ما اطرافمون اینجوری نبود

هست....

من تو ساختمونمون هستن‌..‌.

گلم شما قدیمی های اصفهان و نمیشناسی....

من کلی وقته تو اصفهانم و میشناسم تموم آدمای مهمشو و پولدارترینشون هم ‌اینقدر خسیس هستن که میریم خونه اشون فقط چایی میدن دستت ....

اینایی که شما میگی اصفهانی اصیل نیستن....

من اصفهان به دنیا اومدم و اینجا ساکنیم...والا مردمش کسی کار به کار کسی ندارن و سرشون تو کار خودشونه. ...

اصفهانیا به جا و به موقع اتفاقا بهترین خرج هارو میکنن 

بعدم اینده نگرن و اکثرا برای بچه هاشون یه نقطه اسایشی حتما فراهم میکنن و همینجوری به امون خدا ولش نمیکنن بی پولو و خونه و کار 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اصفهانیا به جا و به موقع اتفاقا بهترین خرج هارو میکنن بعدم اینده نگرن و اکثرا برای بچه هاشون یه نقطه ...

همین غلطه دیگه ...

دنیا دوروزه و اینکه آدم باید به ظاهر و خودش و تفریحاتش اهمیت بده ولی زیاد اینجوری نیستن....

همین غلطه دیگه ...دنیا دوروزه و اینکه آدم باید به ظاهر و خودش و تفریحاتش اهمیت بده ولی زیاد اینجوری ...

خیلی خوبه ک ادم بگه دنیا دوروزه 

ولی این حقیقتیه ک اینده بچه دست پدر مادرشه اونم تواین اوضاع جامعه و فقط با قناعت میشه ایندشونو تامین کرد ک اون بچه چندسال بعد بزرگ شد به زمینو زمان فحش نده

هست....من تو ساختمونمون هستن‌..‌.گلم شما قدیمی های اصفهان و نمیشناسی....من کلی وقته تو اصفهانم و میش ...

عزیزم من خودم اصفهانی اصیلم 

و میدونم اینجوری نیس 

خونه کدوم اصفهانی رفتی که جلوت فقط چایی گذاشته