2777
2789
عنوان

خیاط داریم اینجا

156 بازدید | 28 پست

خانومای خیاط سلام شبتون بخیر

میخوام برای خودم کت شلوار و جلیقه و شومیز بدوزم چه جنسی بخرم که هم لخت باشه هم خیلی لطیف؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کت و شلوار و جلیقه کرپ گاواردین یا الیزابت جنس لخت بخوای کرپ‌سوپر الیزه و شانتون اندونزی

ممنونممم

ببخشید بت نظرتون شلوار مام فیت برای کت زنانه خوبه؟ 

مینوام قدم بلند دیده بشه

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

لخت و نرم الیزه خوبه ولی دوختش سخته

مازراتی هم میشه ولی پرز میده 

کرپ جنس خوب بگیر که بتونی زیاد بپوشی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلامقیمت برات مهمه پارچه کت شلوار مازراتی بگیرقیمت مهم نیست باربی بگیرشومیز هم الیزه کرپ حریر خوبه ب ...

ممنونم

مازراتی خوشم نمیاد یه مانتو دوختم باهاش همش پرز میده

کرپ باربی متری چنده؟ 

لخت و نرم الیزه خوبه ولی دوختش سختهمازراتی هم میشه ولی پرز میده کرپ جنس خوب بگیر که بتونی زیاد بپوشی

ممنون 

الان این عکس هایی که فرستادم چه جنسی هستن؟ 

برای کت و شلوار و جلیقه باید ایستایی داشته باشه نگو لخت میخوای همون جنس هایی که گفتمبرای شومیز زیرش ...

یعنی پارچش نباید ریزش دار باشه درسته؟ 

شلوار راسته خیلی بهتره البته الان دیدم دمپا بیشتر میپوشن سلبریتی ها.

اره دمپا هم قشنگه 

ولی راسته بیشتر دوست دارم