2777
2789

اصلا هنگ هنگم

همیشه همینه هم از خودمو دیدم هم از دیگرانو

طرف موقعی که باهم بودیم یه ریقویی که اصن استایلش انقد داغون بود قیافش انقدر داغون بود اخلاقش انقدددد داغون بود ک نگو😂

حالا اتفاقی امشب عکساشو دیدم،بیااا ببین چیشده

استایل خفننننن،قیافش اوکی شده کلا

ایفون گرفته تتو زده😂

باشگاه میره

دقیقا ۵۰ تا عکس گذاشته بود تلگرام بعد رفتم اینستاشو دیدم اونجا هم کلی هایلایت و پست داشت

حالااا من اصن پروفایل تلگرامم که عکس خودم‌نیس😂اینستاهم فقط پروفم عکسمه دیگ اصلا ن هایلایت دارم ن پست

اصلا بحث این نیس ک دلم بخواد برگردم عمراااا با اخلاق این کسی بتونه کنار بیاد😂میدونم هنوز چکم میکنه بگین یکاری کنم که واسه منم یه حالت پیشرفت به حساب بیاد

پروفایل چی بزارم هایلایتو پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علتش اینه ک اولش با دل پاک و خود واقعشون وارد رابطه میشن 😊 فکر میکنن قراره رابطه خوبی داشته باشه

اما وقتی از طرفشون ضربه میخورن وقتی طرفشون عزت نفس و اعتماد بنفس اون طرف رو پایین میاره و غرور طرف رو خورد می‌کنه و می‌ره باعث میشه اون فرد احساس ناکافی بودن کنه و سعی کنه روی خودش چ ظاهر چ شخصیتی کار کنه ..و دلش میخواد اون طرف مقابل این تغییرات رو ببینه 

این شانس مایه😅😂تو هم باشگاه برو تیپ بزن عکس بزار هایلایت سوختنی بزاربزار. بسوزههههه

😂😂بحثم سوختن نیس،میخوام فک کنه منم‌پیشرفت کردم ولی من همیشه ی خدا خوابم😂

علتش اینه ک اولش با دل پاک و خود واقعشون وارد رابطه میشن 😊 فکر میکنن قراره رابطه خوبی داشته باشهاما ...

ولی از همون اولشم شرایط و موقعیت من خیلی بهتر از اون بود و با اینکه وضعیت خوبی نداشت من هیچوقت به روش نیاوردم هیچ چیزو،اتفاقا اونقدی بهش اعتماد به نفس داده بودم و بالا برده بودمش که جنبشو نداشتو فک کرد از من خیلی بهتره😂

😂😂بحثم سوختن نیس،میخوام فک کنه منم‌پیشرفت کردم ولی من همیشه ی خدا خوابم😂

ایییی دقیقا میخوابم بیدار میشم میبینم پیشرفت کرده د اخه لنتی به این سرررعتتتت😂

جدا از شوخی 

توهم باشگاه برو 

کلاس برو 

موسیقی کار کن استوری بزار از انجام این کارا

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

ایییی دقیقا میخوابم بیدار میشم میبینم پیشرفت کرده د اخه لنتی به این سرررعتتتت😂جدا از شوخی توهم باشگ ...

اینا رو دور تندن😂

اره اتفاقا تو فکرشم تابستون برم باشگاه و گیتار یاد بگیرم

الان که سرم با درسا شلوغه چیکار کنم بنظرت؟

ولی از همون اولشم شرایط و موقعیت من خیلی بهتر از اون بود و با اینکه وضعیت خوبی نداشت من هیچوقت به رو ...

هیچوقت یه دختر نباید این اشتباه رو کنه منم این اشتباه رو داشتن