این شوهرو فقط باید بزاری لای دیوار.و روشن آجر بچینه.
باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️🩹🌔• ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨ من اینجام تا خودم باشم اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه، راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️ ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
من باشم کوتاه میام قهر نمیکنم با زبون و چرب و نرم شوهرم میکشم سمت خووووودم اصلا دیگه اسم خانواده ش نمیارم مانور قهر و اشتی رو راه نمیندازم.....هیچ کاریم ندارم زندگیم میکنم میخورم و میشینم و کیف میکنم
نه گلم خانواده ش هستن بالاخره بد پسرشون نمیخوان که الانم شوهرت تازه مستقل شده چم و خم زندگی رو بلد نیست فکر میکنه تودشمنشی اونا خانوده ش ک عمریه باهاش بودن ولی بدون ۱۰سال دیگه شوهرت پخته میشه و ب درک میرسه شما فقط داری حرص میخوری و زور میزنی و خودت از چشم میندازی.ی خانم صبور باش احترام نگه دار اگرررررر که نخواستنت اون وقت شوهرت کف پاتم میبوسه قدرت میدونه...ولی الان داری زندگیت سرد میکنی...جدات ببر پیش شوهرت نذار نبودت و قهرت براش عادی بشه
اصلاحرفام براس مهم نیس یهفته گریه میکنم میگم اینکاروکن آخرشم کاری ک اوناگقتن میکنه وناراحتی من براش ...
عزیزم چون قهر کردنات براش عادیه گریه ت بی ارزش شده باید قدرتمند باشی لحن اروم ک بهت اهمیت بده....وگرنه میگه بابا ولش کن این خودش قهر میکنه خودشم اشتی....خب این وسط کی ضرر کرد تو یا اون؟؟؟بنظرم مودت عوض کن