2777
2789
عنوان

ماندن یا رفتن مساله این است

96 بازدید | 12 پست

تا حالا شده تو رابطه ای باشید که بدونید اگه ازش بیاین بیرون موقعیت‌های بهتر دارید ولی گیر کنید تو اون رابطه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلیلتون برای این کار چی بوده ؟؟؟

__ بدونِ اِمضا __

دوستش داشتم متأسفانه 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

حتی تو همون تایم گزینه داشتم طرف بهترین ماشین و سرمایه رو داشت بهترین خرج رو هم میکرد

اما گیر کرده بودم به یکی که اصلا اهمیت نمی‌داد دریغ از یه پیام و زنگ ، تو یک شهر بودیم ولی نمیومد منو ببینه 

یادمه تو تایمی که باهاش بودم یه آب معدنی فقط برام گرفت 

ندار نبودااا ، بهترین خونه هارو تو بهترین جای شهر کرایه میداد پولش هم تو جیبش بود . خسیس بود 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
آخرش چی شد ؟؟ هنوز تو اون رابطه ای ؟؟حالت خوبه الان ؟؟؟؟

دیگه خودش ی حرکتایی زد از چشمم افتاد

۹۰ درصد از چشمم افتاد

نه نیستیم الان ولی گاهی یاد لحظات قشنگم با اون میفتم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چطور تموم کردی رابطه تو ؟؟

نمی‌خواستم تموم کنم ، من ازون شهر رفتم و کسی هم اونقدر پافشاری نکرد که نرو ، کسی نگفت دلم برات تنگ میشه ، کسی نگفت بیا برای آخرین بار ببینمت ... و اینجوری بدون خداحافظی تموم شد 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
راحت با این موضوع کنار اومدی ؟؟

هیچوقت کنار نیودم و نمیام 

اولین بار بود با یکی رفتم تو رابطه ، حقم نبود بهم کم محلی کنه 

حقم نبود اونجوری وابسته بشم بعدم بفهمم آدما وقد عوضین 

دیگه نمیتونم به هیچکی اعتماد کنم 

می‌دونی چرا انقد در مقابلش احمق بودم ؟ چون شبیه کسی بود که مدتها دوسش داشتم