دوستان ما چند ماهی هست که اومدیم تو خونه ی جدیدمون.اما حس میکنم خیلی انرژی منفی داخلشه و کلا زندگیم زیرورو شده اینجا.حس خوبی ندارم و بیشتر وقتها غمگین و افسرده هستم.اخلاق شوهرم تغییر کرده قبلا خیلی شادتر و خوش اخلاق تر بود اگر امکان جابه جایی پیش بیاد برامون حتما تمام سعیم رو میکنم که بریم از اینجا شنیدین که میگن خونه اومد نیومد داره.حالا به نظرتون پخش سوره ی بقره به مدت ۴۰ روز انرژی های منفی رو از بین میبره؟
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
من تصمیم دارم البته خودم شبانه حدیث کسا بخونم یا زیارت عاشورا
میگن سوره بقره خیلی سنگین من چند روز گذاشتم باعث دعوا شده تو خونمون اولش دیدم تو نی نی سایت میگفتن پخش بقره باعث جر وجنگ میشه باور نکردم خودمم انجام دادم عینی دیدم