2777
2789

دل خوشی ای تو این زندگی ندارم

حالم از زندگی و زنده بودن بهم میخوره

میشه دعا کنید من بمیرم؟

حالم از اینکه به این جهان اومدم بهم مخوره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراآخه چندسالته

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

اونایز که درخواست دوستی میدنفقط میتونم بگم خاک تو سرهمتون برین به درک ان شالللههیه درد و دلم نمتونیم ...

چرامگه درخواست دادن اذیت کردن؟پسرا؟یادرکا؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

درکل میگی

هرشب دوساعت به خاطرمشکلاتت گریه می کنی،بیا یه مدت وضوبگیرروبه قبله بشین،ازته دلت باامام زمان حرف بزن،یه دقیقه اش حتی شده الکی بگوباورت دارم،یه دقیقه مشکلاتتو بگو،یه بارامتحان کن،

من قبول نمکنم 

ولی خب وقتی ناراحتم یه تامیک میزنم بعد درخواست های این پرنسعلی هارو مبینم بدتر عصبی میشم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷