2777
2789
عنوان

یبوست کودک نه ماهه

73 بازدید | 8 پست

خانما پسر من نه ماهشه و تا حالا مشکل دفع نداشته خداروشکر شیر خودم رو میخوره. همیشه روزی دوبار یا بیشتر شکمش کار میکرد

منتها من پری روز بهش کته دادم البته شوید و کره هم توش ریخته بودم از اون به بعد دیگه کار نکرده شکمش

چند بار دیدم فشار میاره ولی خبری نیست

آب ولرم بهش دادم دوبار با روغن زیتون ماساژ دادم

روزی یه بار هم بهش روغن بادام شیرین دادم

کسی میدونه دیگه باید چیکار کنم؟

دارم نگران میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش مایعات بهش بده 

و بعد از این کته رو همیشه با هویج یا کدو یا یه سبزی بپز بده خال نده یبس نشه 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
روغن بادام دادم بهش یه بار دیروز یه بارم امروز

شربت انجیر و یه پودر هست واسه یبوست از داروخونه بگیر بده مخصوصا اون پودر خیلی خوبه

من پسر اندازه بچه شما بود خیلی شدید یبوست شده بود  دکتر این پودر رو داد خیلی خوبه 

روغن بادام دادم بهش یه بار دیروز یه بارم امروز

فیضی زردآلو خیس کن آبش بهش بد بخوره این روش جواب داد نوه جاری این مشکل داشت خودش با ادا زیاد که داشت نتونست کاری کنه این جواب داد  بهش گفتم قیصی زردآلو با  آلو خورشتی