2777
2789
عنوان

خسته شدم از بی بیچک‌ منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 19 پست
برای منم دعا کن این ماه اصلا ب بارداری فک‌نکردم عقب انداختم ۵روز , ولی الان درد پریودی دارم

ایشالا که بارداری عزیزم اگه پریدات منظمه ۵ روز زیاده احتمال داره باردار باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام‌

در تاپبک بی بی چک مثبت کامنت گذاسته بودی 

*** بچه دار شدن یا نشدن : اسم طرفین و مادرها ( زن و مادرش ؛ مرد و مادرش = ۴ تا اسم‌ را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلمجع را ÷ ۱۳ میکنیم :

باقیمانده ( باقیمانده ؛ نه خارج قسمت ) اگر ۰ " یا همون ۱۳ بیاد " بچه دار نمیشوند بچه دار هم بشوند بچه نمی ماند ؛؛؛ باقیمانده یکی از اعداد ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴ ، ۵ ، ۶ ، ۷ ، ۸ ، ۹ ، ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ بیاد بچه دار میشوند و بچه می ماند [[ اگر با هم زندگی بکنند ====== محاسبه ی ابن سینا س و مجربه صد در صد ]] 

بعد اگر باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ بود : چله ی سوره ی حشر ، مریم ؛ حدیث کساء بردار ( روزی یکبار به مدت ۴۰ روز 

سلام‌در تاپبک بی بی چک مثبت کامنت گذاسته بودی *** بچه دار شدن یا نشدن : اسم طرفین و مادرها ( زن و ما ...

عزیزم من جمع کردم بعد ÷۱۳

این شد یعنی چی؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
عزیزم یه گروه اقدامیا داریم ایتا دوست داری عضو سگشی؟

برا منم بفرس گلم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊