2777
2789

ماسک موی عصاره جینسینگ و کراتینه شون 

قیمتش من ۷۵ تومن خریدم ولی دیجی کالا ۵۵ زده

خیلی عالی عمل میکنه و بهترینه خودم ازش استفاده کردم و موهام نرم شده من موهام فر موج دار هست فر ریز نیست بزرگ هست و قبلا بخاطر دکلره موهام نابود شده بود و میخواستم برم عروسی  دو ساعت مو صاف کن میزدم ولی الان بیشترین تایمی که میگیره ۱۰ دقیقه س

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش رو‌میذاری ؟

ببخشید عزیزم نمیتونم ولی گوگل بزنی میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خوشحال نباش چون موهاتو پوک میکنه

این ماسکایی که قیمتشون ارزونه اکثرا سیسلیکون دارن سیلیکون روی مو یه لایه عایق پلاستیکی ایجاد می‌کنه که به مو ظاهر نرم و صافی میده ولی از ورود آب به مو جلوگیری می‌کنه و به مرور زمان مو خشک و پوک میشه از دست میره

موهای من فر ریزه ، چی پیشنهاد میدی ؟

ببخشید من زیاد اطلاعات ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ماسک آواکادوشو داشتم

دوبار زدم مثل چی پشیمون شدم

اولش ی جوری نرم و صاف میشد که تعجب کردم

ولی بعدش موهام شد انگار اسکاج

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هیییی خواهر اینقدر برای موهام خرج کردم نتیجه نداد میلیونی که ۷۵ تومن فکر نمیکنم اصلا عمل کنه برام‌

منم بعد دکلره موهام نابود شده بود

از ماسک برنج و اب برنج خونگی استفاده کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم بعد دکلره موهام نابود شده بوداز ماسک برنج و اب برنج خونگی استفاده کن

اره اتفاقا استفاده کردم خیلییی خوب بود ولی وقتی قطع میکنی دوباره مثل قبل‌ میشه

صبح میشه این شب 🌱

من ماسک آواکادوشو داشتمدوبار زدم مثل چی پشیمون شدماولش ی جوری نرم و صاف میشد که تعجب کردمولی بعدش مو ...

ن ماله من چیزی نشده من مصرفشم قطع کردم ببینم دائمی هست یا نه هنوز ضرری ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره اتفاقا استفاده کردم خیلییی خوب بود ولی وقتی قطع میکنی دوباره مثل قبل‌ میشه

ارع ولی مو رو ابرسانی مبکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهای من فر ریزه ، چی پیشنهاد میدی ؟

ولی اب برنجو ماسک برنج خونگی محشره موهاتم رشد میکنه هم صافو موخوره رو میگیره من برا پوست صورتم استفاده میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40