2777
2789
عنوان

افزایش قد پسر با بارفیکس

260 بازدید | 7 پست

کسی رو دیدین که با بارفیکس زدن قد اش بلند شده باشه ؟

۱۷ سالمه از الان بارفیکس و ورزش و شروع کنم 

تغذیه و خوابم رو‌ هم اوکی کنم 

تا ۱۹ سالگی چقد قد ام بلند تر میشه ؟

الان قد ام ۱۷۳ عه ، پسرم 

میخوام تا ۱۸۰ به بالا برسم

يكي دوماه هر روز طناب بزن  مثلا سيصد تا طناب در روز واي پشت سر هم نه با فاصله مثلا هر يكساعت بيست تا  خيلي تاثير داره به تغذيه هم اهميت بده انشالله بالاي ١٨٠ مي شي

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد

قرص ال آرژنین بخور خیلی خوبه

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي دوماه هر روز طناب بزن مثلا سيصد تا طناب در روز واي پشت سر هم نه با فاصله مثلا هر يكساعت بيست تا ...

تغذیه و تایم خوابم و اوکی کردم 

حرکات کششی و بارفیکس و طناب رو‌ هم میخوام شروع کنم

۲ ماه دیگه ۱۷ سالم میشه

ورزشهایی که به کف پا فشار بیاره قد رو بلند میکنه مثلا دویدن، طناب زدن و ... بارفیکس هم شنیدم خوبه، شربتذیا قرص ال آرژنین الان خیلی مد شده واسه اینکار خوردنش ضرر نداره ویتامینه، ماهی یدونه ویتامین د پنجاه هزار، هفته ای سه بار قرص امگا ۳, و اینکه برو دکتر اگر مناسب بدونه بهت آمپول هورمون تزریق میکنه، ولی حتما تحت نظر پزشک انجامش بده، بدنسازی متوسط و رژیم غذایی صحیح و قطع غذای غیر مفید هم قطعا تاثیر داره. چون توی سن خاصی هستی اینارو رعایت کن یه مدت امیدوارم جواب بگیری. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵