2777
2789

واقعا چرا من اینطوری ام

یعنی یادمه اون موقع ندرسه میرفتم همش فکر میکنم دم با کی ازدواج،میکنم

حالا بگین خانوادم زود ازدواج کردن نه اصلا این رسم نداریم

ولی من جرا از اول اینجوری دیوانه بودم برام عجیبه

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر فیلمای اون موقع بود که ته همشون به ازدواج ختم میشد

سیندرلا

سفید برفی

دیو و دلبر

زیبای خفته و...

کلا رسالت هممون رو به یه سمت و سوی دیگه برده بود🤣

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه بودی بابامنم بچه بودم عاشقِ لباس عروس بودمچون زیباییاشو میبینه بچه نمیدونه چه خبره که

احه هموز دنبال اونیم ک قراره با من ازدواج کنه😐😂

تموم نمیشه این فکر خسته شدم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

بخاطر فیلمای اون موقع بود که ته همشون به ازدواج ختم میشدسیندرلاسفید برفیدیو و دلبرزیبای خفته و...کلا ...

وای دقیقاااااا من همه ی این ها رو نگاه میکنم دم خیلی تاثیر بدی روم داشت 

روزی یکبار. سیندرلا یکبار زیبای خفته نگاه میکردم 😂😂😂

احه هموز دنبال اونیم ک قراره با من ازدواج کنه😐😂تموم نمیشه این فکر خسته شدم

خب اشکالی نداره

کلا ازدواج خوبه ایشالا بزودی با یه ادن درست و عالی ازدواج میکنی اونوقت دیگه از سرت میفته😂

وای دقیقاااااا من همه ی این ها رو نگاه میکنم دم خیلی تاثیر بدی روم داشت روزی یکبار. سیندرلا یکبار زی ...

بخدا منم الان بزرگتر شدم با خودم میگم این چه سمی بود تو این دنیای به این بزرگی و قشنگی قفلی زده بودم رو چیزی که به تنهایی میتونه جوری محدودم کنه که طعم زندگی رو نچشم😂

همش تقصیر دیزنیه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

احه هموز دنبال اونیم ک قراره با من ازدواج کنه😐😂تموم نمیشه این فکر خسته شدم

باید دنبال دلیلش باشی

عشق طلا بودی؟ لباس تورتوری؟ بگردی پیدا میکنی

دخترکوچولوی 6ساله من مدتی بود که مراحل تحصیلشو میگفت و بعد میپرسید بعدش عروس میشم؟ من ازش پرسیدم چرا میخوای عروس شی بعدش گفت چون به عروس روز عروسی خیلی پول میدن، بعد توجیهش کردم که لازم نیست حتما عروس بشه و ما بهش پول میدیم

قبلا منظم پول تو جیبی نمیگرفت و احساس کردم نیاز داره، قطعا داستان کودکی شما هم چیزی پشت خودش داره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
باید دنبال دلیلش باشیعشق طلا بودی؟ لباس تورتوری؟ بگردی پیدا میکنیدخترکوچولوی 6ساله من مدتی بود که مر ...

من همیشه دوست داشتم یکی ازم حمایت کنه پشت و پناهم باشه

بخاطر فیلمای اون موقع بود که ته همشون به ازدواج ختم میشدسیندرلاسفید برفیدیو و دلبرزیبای خفته و...کلا ...

واقعا فیلمای نامناسبی هستن 

دخترا رو تشویق میکنن به زیبا بودن و انتخاب شدن و منتظر بودن

واقعا قهرمان بودنشون از جنس تلاش و انگیزه و افتخار نیست، ای کاش هیچ بچه ی زیر 11 12 سالی این چنین کارتونا رو نبینه، که عامل مهمی برا بلوغ زود رس هم هست... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
واقعا فیلمای نامناسبی هستن دخترا رو تشویق میکنن به زیبا بودن و انتخاب شدن و منتظر بودنواقعا قهرمان ب ...

دقیقا منم موافقم

یه توهم مسخره اس که هیچوقت حقیقت پیدا نمیکنه

نمیدونم تاپیک خیالبافی رو تو سایت دیدید یا نه

ولی اون تاپیک پر بود از آدمایی که فانتزی هاشون رو فقط تو تصوراتشون زندگی میکردن و وقتی با واقعیت رو به رو میشدن حسابی ناامید و از زندگی زده میشدن

این مدل فیلما فقط این حالت رو تشدید میکنه و لذت زندگی تو دنیای واقعی رو ازت میگیره

در صورتی که دنیای واقعی پر از هیجانات و دستاورداییه که مسیرشون میتونه لذت زندگی رو دوچندان کنه